El Sabadell vol allargar la bona dinàmica davant l’Olot

La Unió Esportiva Olot visita la Nova Creu Alta en un partit que servirà per reeditar aquella tarda màgica que el Sabadell va viure fa poc més de quatre mesos al Municipal d’Olot. La situació ara és ben diferent, amb un Sabadell que ha començat molt bé la temporada i que ha deixat enrere tots aquells mals moments de futbol viscuts la temporada passada. L’Olot manté el bloc, tot i que ha incorporat jugadors de molt nivell com Natalio o Kilian Grant. Per la seva part, el conjunt arlequinat recupera lesionats pel partit, una de les millors notícies possibles.

El partit a Los Arcos ja és història i la telenovel·la entre la Federació, l’Orihuela i el Sabadell ja queda enrere. D’allà, el Centre d’Esports va treure més que un punt; va treure molt bones sensacions i un nivell de joc que va fer a l’equip d’Antonio Hidalgo mereixedor d’alguna cosa més. La convocatòria, a més, la van completar Marc Bellalta i Astur, del filial, i aquesta jornada tornen a entrar a una convocatòria, de la qual tres jugadors seran descartats.

Per fi comencen a quedar enrere les lesions

L’inici de temporada del Centre d’Esports ha estat entre un malson i un somni de pel·lícula. L’equip ha jugat a un bon nivell i a tret bons resultats, però setmana rere setmana hi havia jugadors que patien lesions i que deixaven Antonio Hidalgo amb cada cop menys efectius. Malgrat això, els arlequinats no han deixat de mirar endavant i han demostrat al terreny de joc que un equip fort és el que té els jugadors més compromesos.

Boris Garrós ja va debutar la setmana passada deixant detalls de qualitat, però aquesta setmana tornen a la convocatòria Alberto Leira, Aarón Rey i Edgar Hernàndez. Qui cau de la llista és Aitor Pascual, expulsat la setmana passada a Los Arcos després de veure dues targetes grogues. Antonio Hidalgo comença a recuperar efectius i jugadors que estan cridats a ser importants, un fet que, com han dit diversos jugadors a roda de premsa, farà més fort el bloc i ajudarà a millorar el nivell de l’equip.

L’Olot vol deixar enrere la mala sort

Parlar de la Unió Esportiva Olot és parlar d’un equip amb les idees molt clares, tant dins com fora del camp. L’equip garrotxí aposta només per jugadors nascuts als Països Catalans, tots ells, a més, jugadors amb molt nivell. L’equip entrenat per Raúl Garrido és molt similar al Sabadell, tant en la idea de joc com en el futbol que practiquen. L’Olot probablement jugui amb un 1-5-2-3 i aposti per treure la pilota des del darrere, una de les seves principals virtuts.

A més, els olotins han començat la temporada amb partits davant rivals molt durs i mereixent més del que van aconseguir. Raúl Garrido no podrà comptar aquest diumenge amb Pedro, mentre que Natalio serà dubte fins última hora per un cop a l’esquena. L’equip, però, acumula jugadors perillosos com Alan Baró, Héctor Simón o Jordi Xumetra; tots ells amb molta experiència i qualitat per a desequilibrar el partit. L’Olot porta dues visites a la Nova Creu Alta sense perdre i buscarà ampliar aquesta ratxa davant un Sabadell que vol guanyar per seguir a la zona noble.

Les declaracions

Manu Lanzarote: “Venim de jugar un partit difícil on vam merèixer alguna cosa més. Em vaig trobar bé físicament amb la titularitat i em trobo cada dia millor. El més important ara mateix és que no he patit problemes físics. És el moment que ens adaptem a les situacions i estem amb la màxima il·lusió i les màximes ganes”.

Antonio Hidalgo: “Les circumstàncies són totalment diferents, tot i que sempre recordarem Olot. Ells són un equip molt ben treballat, amb un entrenador que té les idees molt clares i això fa que hàgim de sortir concentrats des del primer minut. Quan torni Edgar tindrem bones opcions en atac. Volem fer mal amb la possessió i aquesta és la idea en la qual hem de creure”“.