El Sabadell vol allargar la bona dinàmica davant l’Olot

La Unió Esportiva Olot visita la Nova Creu Alta en un partit que servirà per reeditar aquella tarda màgica que el Sabadell va viure fa poc més de quatre mesos al Municipal d’Olot. La situació ara és ben diferent, amb un Sabadell que ha començat molt bé la temporada i que ha deixat enrere tots aquells mals moments de futbol viscuts la temporada passada. L’Olot manté el bloc, tot i que ha incorporat jugadors de molt nivell com Natalio o Kilian Grant. Per la seva part, el conjunt arlequinat recupera lesionats pel partit, una de les millors notícies possibles.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.