El Sabadell deixa escapar dos punts de la Nova Creu Alta

El Centre d’Esports ha empatat (1-1) davant l’Olot a la Nova Creu Alta en un partit on el conjunt arlequinat ha anat de més a menys. Manu Lanza pel Sabadell i Héctor Simón per l’Olot han estat els golejadors. Amb aquest empat, el Sabadell suma 12 punts i és 6è.

El Sabadell ha estat clar dominador dels primers minuts, on Xavi Boniquet ha motoritzat l’equip. Amb el pas dels minuts però, l’Olot ha fet un pas endavant i al minut 15, Héctor Simón ha pogut obrir la llauna a l’estadi mitjançant una rematada que ha marxat al lateral de la xarxa. Només 10 minuts més tard, de nou Héctor Simón, ho ha provat amb una altra rematada de cap que ha aturat Mackay sense problemes.

El ritme del partit ha anat decaient i quan semblava que el duel marxaria amb empat a res al marcador, al minut 41 Arnau Comas ha comès penal sobre Néstor Querol. Manu Lanzarote ha estat l’escollit pel llançament i el barceloní no ha perdonat des dels onze metres. Just abans de l’equador, Xavi Boniquet ho ha provat des de la distància amb un xut que ha marxat creuat. No obstant això, els jugadors han marxat als vestidors amb victòria local per la mínima.

Penali innecessaai de Grego Sierra que li serveix a l’Olot per fer l’empat

A la represa, el partit ha reduït les revolucions i els dos equips s’han limitat a defensar amb la pilota d’una manera molt organitzada. La primera ocasió ha arribat al minut 48, mitjançant una rematada de Jordi Masó a la sortida d’un córner que ha marxat alta. Deu minuts més tard, Antonio Hidalgo ha mogut fitxa i ha donat entrada a Boris Garrós, qui debutava a l’estadi, per un Manu Lanza que ha marxat ovacionat per la parròquia arlequinada.

Al minut 71, Kilian ha enviat fora per ben poc un xut potent des de la frontal que ha marxat a cantonada. En la jugada següent, el Sabadell ha pogut fer el segon, però Pol Ballesté ha endevinat les intencions d’Óscar Rubio en un mà a mà. Només un minut més tard, Natalio ha tingut l’empat a les seves botes però Mackay ha aturat el seu xut creuat. I quan millor estava el Sabadell, al minut 85, Grego Sierra ha comès penal sobre Kilian que Héctor Simón ha convertit en gol per fer l’empat a la Nova Creu Alta. Tot i la insistència arlequinada dels últims minuts, el partit ha acabat amb repartiment de punts per ambdós equips.

Amb aquest empat, el conjunt d’Antonio Hidalgo suma 12 punts i es col·loca a la sisena posició. Cal recordar que el Centre d’Esports s’enfrontarà al Jove Espanyol el dimecres (12h) en el partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Federació.

Foto: Críspulo Díaz