Antonio Hidalgo: “Ens quedem amb un regust agredolç”

Després de l’empat entre el Sabadell i l’Olot a la Nova Creu Alta Antonio Hidalgo, tècnic del Sabadell va passar per sala de premsa per valorar el resultat del partit davant el conjunt garrotxí. El de Canovelles ha parlat sobre el resultat del partit, el plantejament de l’Olot i la tornada d’Edgar a la convocatòria. A més, Hidalgo ha explicat que l’equip afrontarà la Copa Federació “amb les màximes garanties”.

El Sabadell s’emporta un punt que es agredolç davant l’Olot després d’haver aguantat tota la segona meitat per davant al marcador. Lanza va fer el primer de penal i a les acaballes del partit va arribar el gol de l’empat obra d’Héctor Simón. Hidalgo ha dit sobre el resultat del partit que “Ens quedem amb un regust agredolç, però hem de ser objectius i no hem fet un bon partit“, ha comentat el de Canovelles.

Seguidament, i parlant sobre el plantejament de l’Olot, ha explicat que “Sabíem que podíem fer mal a les bandes, però ens ha costat molt generar accions de perill. Quan hem anat a l’atac han patit més, tot i que ens ha seguit costant fer mal i generar bones ocasions”, explicava un Hidalgo que aquest dimecres haurà de jugar a San Vicente de Raspeig al partit corresponent a la primera ronda de la Copa Federació.

A continuació, Hidalgo ha parlat sobre l’estat de l’equip després que Edgar hagi tornat a jugar després de superar els seus problemes de salut. El tècnic ha indicat que “Edgar ha fet to el possible per tornar encara que hagi entrenat molt poc“. Finalment ha parlat sobre la Copa Federació dient que “És una competició que ens molesta, però hem de jugar-la i l’afrontarem amb les millors garanties