L’Hora Arlequinada tanca un acord amb Valero Forn Tradicional

L’Hora Arlequinada i Valero Forn Tradicional han tancat un acord de patrocini per a la temporada 2019/20. L’empresa, fundada l’any 1957 amb l’obertura d’una petita fleca a Sabadell, va començar a créixer recolzada per la passió de confeccionar un producte artesanal i de qualitat, i s’ha convertit en un important actiu de la ciutat i el seu esport.

Així doncs, Valero aposta per impulsar i donar suport a L’Hora Arlequinada, un projecte dedicat al CE Sabadell, del qual també n’és patrocinador. Valero Forn Tradicional estarà present a la pàgina web del programa i tindrà un espai publicitari a l’emissió setmanal.

La direcció i l’equip de L’Hora Arlequinada vol agrair el suport de l’empresa sabadellenca i transmet el desig que aquesta relació que avui comença sigui el més exitosa i duradora possible.