Antonio Hidalgo: “Estic content amb el nivell de l’equip, però vull seguir millorant”

El Centre d’Esports rep aquest diumenge a les sis de la tarda la Unió Esportiva Olot en un enfrontament que porta molts records a l’afició arlequinada. La salvació de la temporada passada a Olot és un dels moments més memorables del Sabadell i Antonio Hidalgo, l’entrenador de l’equip vallesà, va ser un dels protagonistes d’aquella tarda. Hidalgo ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit de diumenge i per parlar de l’estat de l’equip, el rival de diumenge i les possibles tornades de jugadors lesionats.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.