Antonio Hidalgo: “Estic content amb el nivell de l’equip, però vull seguir millorant”

El Centre d’Esports rep aquest diumenge a les sis de la tarda la Unió Esportiva Olot en un enfrontament que porta molts records a l’afició arlequinada. La salvació de la temporada passada a Olot és un dels moments més memorables del Sabadell i Antonio Hidalgo, l’entrenador de l’equip vallesà, va ser un dels protagonistes d’aquella tarda. Hidalgo ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit de diumenge i per parlar de l’estat de l’equip, el rival de diumenge i les possibles tornades de jugadors lesionats.

A tot aficionat arlequinat que escolta Olot li venen records memorables de la temporada passada. La salvació del Sabadell va ser una d’aquelles ocasions que queden a la memòria de tot seguidor, però Hidalgo sap que la història d’aquell partit no tindrà res a veure amb el partit de diumenge. El de Canovelles ha explicat que “Les circumstàncies canvien totalment, tot i que sempre recordarem Olot. Davant hi haurà un equip amb les idees molt clares i que ens proposarà un partit molt dur”, ha comentat el tècnic.

A continuació, Hidalgo ha valorat el rival de diumenge, una Unió Esportiva Olot que no ha començat del tot malament la temporada. L’entrenador arlequinat ha valorat el rival i ha dit que “Són un equip molt ben treballat, amb un entrenador que té les idees molt clares i això fa que hàgim de sortir concentrats des del primer minut“. A més, el tècnic ha senyalat que “Estic content amb el nivell de l’equip, però encara podem millorar coses i aquest ha de ser el nostre objectiu”, afegia Hidalgo.

Finalment, el de Canovelles ha parlat de l’estat de la plantilla. Sobre les lesions ha dit que “Estem a prop de recuperar jugadors però fins a l’entrenament de demà no prendrem la decisió final. Hem tingut jugadors del Juvenil entrenant i, si s’escau, podrien entrar a la convocatòria”. Per a finalitzar la roda de premsa, Hidalgo ha indicat que “Quan torni Edgar tindrem bones opcions en atac. Volem fer mal amb la possessió i aquesta és la idea en la qual hem de creure”, ha finalitzat dient el català.