Manu Lanzarote: “Físicament em trobo cada dia millor”

L’atacant del Centre d’Esports ha estat aquest matí el protagonista de la roda de premsa prèvia al partit que el Sabadell disputarà diumenge a casa davant la UE Olot. Lanza ha valorat la seva primera titularitat davant l’Orihuela, el seu estat de forma després de la seva primera titularitat, el que l’equip espera de l’Olot i l’estat de l’equip aquestes setmanes.

Lanza ha començat parlat sobre el partit d’Orihuela, un partit que finalment es va jugar i que va acabar en empat. L’atacant ha explicat que “El partit va ser difícil per les circumstàncies, però l’equip va jugar bé i va ser una pena treure només un punt. La nostra sensació és que el camp no estava tan malament i que es podia jugar allà”. Seguidament ha comentat que “Són cinc jornades sense perdre, però sabem que és complicat guanyar i hem d’anar setmana a setmana“, senyalava Lanzarote.

Seguidament ha valorat el seu estat després de la seva primera titularitat com arlequinat el passat diumenge. El barceloní ha dit que “Em vaig trobar bé com a titular, físicament estic cada dia millor i a disposició de l’entrenador quan ho consideri oportú“, a més, ha indicat que “El més important és que no he patit cap lesió i ara tinc ganes de jugar a casa i que l’equip guanyi”, ha explicat l’atacant del Centre d’Esports.

Finalment, Lanzarote ha parlat del que espera l’equip de la UE Olot. El rival, en paraules de Lanza “Serà un equip fet, amb experiència i que proposarà un partit dur. Ara ens toca fer-nos forts a casa i treure bons resultats”, finalment ha senyalat que “Sabem que estem en una categoria complicada i hem d’adaptar-nos a les adversitats. És el moment que ens adaptem a les situacions i estem amb la màxima il·lusió i les màximes ganes”, ha finalitzat dient el barceloní.