Hyundai López Orús, nou patrocinador del Centre d’Esports

El popular concessionari de la ciutat de Sabadell i el club arlequinat han presentat aquest matí l’acord que unirà a les dues entitats fins a l’any 2021. Aquest acord suposarà l’entrada de Hyundai López Orús com a patrocinador de les samarretes de tots els equips de la base del Centre d’Esports Sabadell. A la presentació hi han assistit Bruno Batlle, director general del Sabadell,  Santi López, propietari i gerent de Hyundai López Orús, Ana Navés, vicepresidenta del Sabadell, Manu Lanzarote i representants del Juvenil ‘A’ del Centre d’Esports.

Bruno Batlle, director general del Sabadell, ha estat el primer a valorar l’acord. Batlle ha explicat que “És un dia especial amb la presentació d’un nou patrocini que va estar interessat des del primer moment a entrar al Sabadell“, a més, el director general ha recalcat que “El suport de les empreses de Sabadell és molt important i fa créixer el nostre projecte”. Finalment, ha dit que “L’acord inclou que la marca de Hyundai López Orús estigui a totes les samarretes del futbol base“, ha afegit.

A continuació ha sigut el torn d’Ana Naves. La vicepresidenta de l’entitat arlequinada ha comentat que “Hyundai López Orús té un gran compromís social i, de fet, el primer Torneig Alevi que vam celebrar a finals d’agost es va fer gràcies a aquest nou patrocinador“, comentava Naves. Finalment ha parlat Santi López, el propietari i gerent de Hyundai López Orús. López ha indicat que “Nosaltres tenim un compromís amb la marca i volem tenir-lo amb la ciutat. El patrocini amb el futbol formatiu és una aposta per començar amb aquests valors pels quals apostem des de la base. Ens hem creuat i estem encantats amb aquesta relació”, finalitzava dient el representant de Hyundai López Orús a la presentació.