Hyundai López Orús, nou patrocinador del Centre d’Esports

El popular concessionari de la ciutat de Sabadell i el club arlequinat han presentat aquest matí l’acord que unirà a les dues entitats fins a l’any 2021. Aquest acord suposarà l’entrada de Hyundai López Orús com a patrocinador de les samarretes de tots els equips de la base del Centre d’Esports Sabadell. A la presentació hi han assistit Bruno Batlle, director general del Sabadell,  Santi López, propietari i gerent de Hyundai López Orús, Ana Navés, vicepresidenta del Sabadell, Manu Lanzarote i representants del Juvenil ‘A’ del Centre d’Esports.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.