El Sabadell visita l’Orihuela amb la novetat de Boris Garrós

El Centre d’Esports s’enfronta aquest diumenge davant l’Orihuela a Los Arcos després que ahir la RFEF donés el vist-i-plau per a la disputa del duel. Boris Garrós és la principal novetat de la llista de convocats en la que també hi són Marc Asturgó i Bellalta.

Després de dues setmanes de molts dubtes sobre si es jugaria o no el partit de demà, sembla que sí que es disputarà el duel corresponent a la sisena jornada de lliga. El conjunt d’Antonio Hidalgo, que ja viatja cap a terres alacantines, té l’objectiu de seguir perllongant la dinàmica positiva i sumar la tercera victòria consecutiva. Tot i això, al davant tindran a un equip que ve de guanyar al Rico Pérez i que al seu estadi són molt forts.

De fet, el Sabadell ha caigut en les dues últimes visites a Los Arcos, la darrera d’elles el 31 d’octubre del 2010. Per retrobar-se amb l’última victòria del conjunt arlequinat a l’estadi de l’Orihuela, cal remuntar-se al 12 d’octubre del 2008, dia en què el Centre d’Esports va vèncer per 1-2. Cal destacar també, que en les últimes 4 visites del Sabadell a Los Arcos sempre a rebut, com a mínim, un gol.

Boris s’estrena en una convocatòria

Pel que fa a la llista de convocats, Antonio Hidalgo ha citat a tots els jugadors disponibles, on destaca la presència de Boris Garrós. A més, els joves del filial Marc Asturgó i Marc Bellalta també viatgen a Orihuela. Per contra, no hi són Aarón Rey ni Alberto Leira, ja que els dos jugadors han patit petites lesions durant la setmana. Édgar Hernández, encara amb molèsties, tampoc estarà a Los Arcos.