El Sabadell empata a Los Arcos i suma cinc jornades sense perdre

Banner notis Disnova

Empat del Centre d’Esports davant l’Orihuela en un partit que s’ha complicat amb el gol matiner de Cases. El Sabadell, però, ha buscat el partit amb força i ha tingut bones ocasions. Néstor ha empatat al minut 75 i, tres minuts després ha marxat expulsat Aitor. Tot i la inferioritat, el Sabadell ha buscat el gol fins al final i ha merescut la victòria.

El partit ha començat amb gerra d’aigua freda pels dos equips. Primer ha marxat lesionat Checu Flores al minut 3 i, encara amb l’Orihuela en inferioritat, Cases ha avançat els locals rematant un centre de Pallarés. La reacció arlequinada no ha trigat i el Sabadell ha començat a dominar el partit després del gol.

La primera meitat, però, ha tingut poques arribades per part dels dos equips. El Sabadell dominava, però li costava molt apropar-se a la porteria defensada per Emilio. De fet, els arlequinats han tret sis serveis de cantonada a la primera meitat, però ha faltat encert de cara a porteria.

Mateix domini amb millor fortuna

La segona meitat ha començat amb el mateix guió que la primera i amb un Sabadell que dominava el joc. Boniquet ha sigut el primer que ha avisat Emilio, però les ocasions s’han anat repetint durant una bona estona. Manu Lanza també ha estat a punt de marcar en un servei de cantonada que ha anat al pal. Després, Aitor ha vist la primera groga, que seria determinant pel final del partit.

La insistència finalment ha tingut premi quan més ho ha buscat el Sabadell. Ha estat en una jugada per banda que ha acabat en un centre que Néstor ha controlat a l’àrea i ha enviat al fons de la porteria. El gol era més que merescut per un Sabadell que estava dominant l’Orihuela.

Els minuts finals han estat de cert patiment, però amb un Sabadell que mai ha deixat de buscar el segon gol. Aitor Pascual ha marxat expulsat al minut 78 després de veure dues grogues, deixant al Sabadell amb un home menys sobre la malmesa gespa de Los Arcos. Finalment, el Sabadell ha resistit les poques arribades de l’Orihuela i fins i tot ha pogut marcar amb una gran jugada d’Adri Cuevas.

Al final, però, repartiment de punts entre tots dos equips i, el més important, el Sabadell marxa de Los Arcos sense lesions i amb el debut de Boris Garrós com arlequinat. El Sabadell suma ara mateix cinc jornades sense perdre i segueix ben a prop de les posicions que donen accés a la promoció d’ascens.

 

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Mackay; Rubio, Capó, Pajarero, Grego, Josu; Adri Cuevas, Ángel; Lanza, Néstor, Boniquet.

Orihuela CF: Emilio; Pina, Badal, Inglés, Fondarella; Llor, José Carlos; Pallarés, Cases, Checu Flores; Antonio.

Gols: 1-0, min. 5, Cases. 1-1, min. 75, Néstor