Josu Ozkoidi: “Nosaltres estem centrats en entrenar i treballar”

El lateral basc ha estat el protagonista de la roda de premsa prèvia al partit que el Centre d’Esports jugarà aquest diumenge a les 18:00 davant l’Orihuela. Un partit que, tot sigui dit, encara corre risc de ser suspès, doncs Los Arcos, l’estadi dels alacantins, va quedar en molt males condicions després del temporal que va afectar la Comunitat Valenciana de fa dues setmanes. Ozkoidi, un dels jugadors amb més minuts aquest inici de temporada, ha parlat sobre la situació del partit, l’estat de forma del Sabadell i el rival al qual s’enfrontaran els arlequinats diumenge.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.