Josu Ozkoidi: “Nosaltres estem centrats en entrenar i treballar”

El lateral basc ha estat el protagonista de la roda de premsa prèvia al partit que el Centre d’Esports jugarà aquest diumenge a les 18:00 davant l’Orihuela. Un partit que, tot sigui dit, encara corre risc de ser suspès, doncs Los Arcos, l’estadi dels alacantins, va quedar en molt males condicions després del temporal que va afectar la Comunitat Valenciana de fa dues setmanes. Ozkoidi, un dels jugadors amb més minuts aquest inici de temporada, ha parlat sobre la situació del partit, l’estat de forma del Sabadell i el rival al qual s’enfrontaran els arlequinats diumenge.

Queden quatre dies perquè el Sabadell s’enfronti a l’Orihuela en un partit que encara no és segur que es jugui. L’estadi de l’Orihuela pot no estar en condicions, tot i que, com ha dit Josu, “La plantilla està centrada a entrenar, treballar i no fer cas dels rumors“, Ozkoidi, a més, ha explicat que “L’equip necessita competir cada setmana i nosaltres no pensem en què passarà amb el partit, això és cosa de la Federació”, ha comentat el basc.

El Sabadell arriba al partit en una situació immillorable després d’haver sumat 10 dels últims 12 punts possibles. Sobre això, Ozkoidi ha dit que “Ens feia falta guanyar a casa per aconseguir aquest extra de confiança. Vam guanyar deixant la porteria a zero i fent un partit molt seriós”, també ha comentat que “El sistema d’Antonio Hidalgo és propici perquè els carrilers fem molt mal, però només podem fer mal gràcies a la feina de tot l’equip i aquest és l’èxit de la plantilla. Sí que és cert que trobem a faltar els que estan lesionats, encara que estem fent que això no es noti al camp”, afegia Ozkoidi.

Finalment, el lateral arlequinat ha parlat sobre l’Orihuela, el rival del Centre d’Esports aquest diumenge. Ozkoidi ha advertit que “Ells vénen d’un bon partit i no hem de pensar en què tinguessin sort. Si anem confiats, ens ho faran passar malament. Només podrem guanyar si donem el cent per cent”, seguidament, parlant sobre les porteries a zero, ha explicat que “Notem molt el fet de no encaixar gols. Abans ens entraven nervis en rebre ocasions i això ara no passa gràcies a la feina de tot l’equip”, ha finalitzat dient el basc.