Victòria davant La Nucía per enlairar-se al Play Off

Victòria (1-0) treballada del Sabadell davant del CF La Nucía. Óscar Rubio, qui és el pitxtitxi de l’equip amb 3 dianes, ha estat el golejador del duel. El lateral lleidatà ha marxat amb molèsties del terreny de joc. Amb aquest triomf, el conjunt d’Hidalgo suma 10 punts i es col·loca en tercer lloc. 

Una setmana després de fer història al Rico Pérez, el Centre d’Esports rebia la visita de La Nucía, l’equip que fins aleshores era la defensa menys golejada del grup. Pel que fa al matx, els primers minuts han estat de tempteig per part dels dos equips, tot i que ha estat el conjunt d’Antonio Hidalgo qui ha dominat la possessió de la pilota. La primera ocasió de perill no ha arribat fins al minut 14, quan Néstor Querol, un dels homes més actius de la primera meitat, ho ha intentat des de la frontal. Només 6 minuts més tard, Aarón Rey ha rematat fora per ben poc una centrada d’Óscar Rubio.

Arran d’aquest moment, el Sabadell ha fet un pas endavant mentre que La Nucía s’ha limitat a defensar. Ha estat passada la mitja hora de partit quan el conjunt arlequinat ha pogut fer el primer, però Querol no ha estat capaç de superar Óscar en el mà a mà. I quan semblava que el partit marxaria amb empat al descans, al minut 43 Óscar Rubio ha obert la llauna a la Nova Creu Alta després d’un gran contraatac del Sabadell. L’ex del Lleida Esportiu ja suma 3 dianes aquesta temporada i és, per ara, el pitxtitxi de l’equip.

Segona meitat molt descafeïnada per part d’ambdós equips

A la sortida de vestidors, el ritme del partit ha baixat notablement i ha estat el conjunt de César Ferrando qui ha dominat l’esfèric durant els primers minuts. De fet, la primera aproximació de perill de la segona meitat ha estat per La Nucía, mitjançant un xut de Fofo que ha aturat Mackay sense problemes. Al minut 80, Antonio Hidalgo s’ha vist obligat a donar entrada a Aitor Pascual pel golejador Óscar Rubio, ja que el lateral lleidatà ha notat molèsties físiques.

Els últims minuts a l’estadi han estat moments de molta tensió entre els dos equips, però tot i això, el conjunt arlequinat ha estat capaç de deixar els tres punts a casa per primer cop aquesta temporada. Amb aquesta victòria, el Sabadell suma 10 punts i es col·loca tercer abans de visitar l’Orihuela la setmana que ve.

Foto: Críspulo Díaz