El Sabadell busca fer-se fort a casa davant La Nucía

El Sabadell rep aquest diumenge a les sis de la tarda una de les revelacions de l’inici de campionat: La Nucía, un equip ascendit la temporada passada i que visitarà per primer cop la Nova Creu Alta. Els valencians han començat amb molt bon peu la seva temporada, sumant 8 punts de 12 possibles i encaixant només un gol als quatre partits que han disputat fins al moment. A la banqueta hi serà César Ferrando, un vell conegut de l’afició arlequinada. El Centre d’Esports arriba en bon moment després de guanyar al Rico Pérez, però el partit davant La Nucía serà una prova important pels arlequinats.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.