El Sabadell busca fer-se fort a casa davant La Nucía

El Sabadell rep aquest diumenge a les sis de la tarda una de les revelacions de l’inici de campionat: La Nucía, un equip ascendit la temporada passada i que visitarà per primer cop la Nova Creu Alta. Els valencians han començat amb molt bon peu la seva temporada, sumant 8 punts de 12 possibles i encaixant només un gol als quatre partits que han disputat fins al moment. A la banqueta hi serà César Ferrando, un vell conegut de l’afició arlequinada. El Centre d’Esports arriba en bon moment després de guanyar al Rico Pérez, però el partit davant La Nucía serà una prova important pels arlequinats.

Després de més de 20 anys, el Sabadell va ser capaç de guanyar al Rico Pérez deixant molt bones sensacions i superant un dels principals candidats a la promoció d’ascens. El Sabadell, a més, comença a deixar enrere els mals moments viscuts davant el Castelló i acumula 262 minuts sense encaixar gol. La lliga, però, acaba de començar i encara queda molt camí per endavant, però el Sabadell comença a carburar i aquesta setmana rep La Nucía, una de les revelacions de l’inici de temporada.

Sense Boris ni Edgar per segona setmana seguida

Tot i que sembla que la plaga de lesions va a la baixa, Antonio Hidalgo encara no pot comptar amb alguns jugadors i està sense davanter centre pur per segona setmana consecutiva. Boris es troba a l’última fase de la recuperació, mentre que Edgar encarà no té l’alta després que caigués de la convocatòria de la setmana passada a causa d’una infecció. De fet, Antonio Hidalgo no recupera ningú pel partit davant La Nucía, tot i que jugadors com Adri Cuevas i Oscar Rubio estan agafant responsabilitats i demostrant que són jugadors diferencials.

Antonio Hidalgo es mantindrà amb la seva defensa de tres centrals i la principal incògnita està a la zona atacant, ja que, sense cap davanter centre natural, el de Canovelles haurà de tornar a treure un equip amb certes variacions respecte a una alineació habitual. Malgrat les baixes, sembla que el Sabadell agafa ritme i els jugadors estan mostrant un nivell de compromís i intensitat que poden ser claus per a decantar el resultat d’un partit.

La revolució dels veterans

Si cal agafar algun equip d’aquest inici de temporada per posar-li l’etiqueta de revelació, aquest és La Nucía. L’equip valencià no és un debutant habitual, ja que des de la mateixa banqueta trobem a César Ferrando, un entrenador amb experiència a Primera i Segona Divisió . A més, sobre el camp hi haurà jugadors com Juanma Ortíz, Mariano Sanz, Ivan Forte o Fran Moreno; tots ells acumulen molts partits entre Segona B i Segona Divisió i han demostrat que l’edat és només un número. Els valencians són, a més, la millor defensa de la categoria amb només un gol encaixat en quatre partits, fent de l’ordre defensiu una de les seves principals característiques.

César Ferrando no podrà disposar de Juanan Casanova, expulsat la setmana passada, però compta amb la resta de l’equip pel partit. El rival acumula molta veterania al camp i ha aconseguit resultats de molt mèrit en aquestes quatre primeres jornades. La Nucía jugarà per primer cop a Sabadell a la seva història i, per tant, no hi ha precedents, tot i que César Ferrando sí que s’ha enfrontat al Sabadell en 7 ocasions amb un balanç de 2 victòries, 1 derrota i 4 empats.

Declaracions

Ian Mackay: “L’equip està millorant mentre passen partits i estem en línia ascendent. Hem fet el més difícil guanyant dos partits fora de casa i ara volem guanyar a casa i amb la nostra afició. Davant tindrem un equip amb les idees clares i que sap al que juga, però nosaltres hem de fer el nostre partit”.

Antonio Hidalgo: “Tot i la victòria al Rico Pérez hem de seguir jugant com sabem per aconseguir resultats. La Nucía és un equip que sap tancar línies molt bé i haurem de fer un bon partit si volem guanyar. No tenim pressió per guanyar a casa, tot i que som conscients que ens hem de fer forts a casa“.