Ian Mackay: “La plantilla és un bloc i això és fonamental”

El porter gallec ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit de diumenge davant La Nucía. Mackay porta dos partits deixant la porteria a zero i ha estat una de les sensacions de les primeres jornades de la temporada. Durant la seva intervenció ha parlat sobre les sensacions de l’equip després de la victòria a Alacant, el partit enfront de La Nucía i els problemes físics que ha patit l’equip durant el tram inicial de temporada.

L’inici de temporada del Centre d’Esports ha tingut en Ian Mackay un dels principals protagonistes de la plantilla arlequinada. El gallec ha deixat ja algunes mostres de la seva qualitat amb aturades providencials i deixant dues porteries a zero en els últims dos partits. Sobre l’últim partit ha explicat que “Vam fer un bon partit, buscant la victòria des del primer minut i ens va sortir bé el pla de partit”, comentava Mackay.

El Sabadell rebrà aquest diumenge a les sis a La Nucía en un partit davant una de les revelacions d’aquest inici de temporada. Els arlequinats encara no han guanyat casa i sobre això el gallec ha dit que “És cert que hem fet el més difícil guanyant fora de casa, però ara volem guanyar a casa i aquesta setmana anem al cent per cent amb tal d’aconseguir els tres punts. El nostre rival és un equip veterà i que porta una bona dinàmica després de l’ascens“, ha indicat el porter arlequinat.

A continuació, Mackay ha parlat de l’estat de la plantilla després de l’inici de temporada. Sobre la millora de sensacions ha indicat que “Fins que no hem començat a ser tots cap a la mateixa direcció ens ha costat agafar forma. Hem demostrat que som un bloc fort i que està aconseguint bons resultats”, seguidament, i parlant de les lesions, ha senyalat que “La lesió d’Edgar ens va agafar per sorpresa, però totes aquestes lesions estan fent fort al grup i això és important”, finalitzava el gallec.

Finalment, i segons confirmen fonts de l’Orihuela, el partit que el Sabadell hauria de disputar la setmana vinent a Los Arcos corre perill. L’equip valencià ja va suspendre el seu partit la setmana passada davant l’Atlético Levante a causa de les inundacions que van afectar el sud-est d’Espanya. Tot i això, el partit podria disputar-se a un altre estadi, encara que la decisió encara no és ferma i, per tant, encara no és segur que el partit es jugui la setmana vinent.