El Sabadell guanya al Rico Pérez i trenca amb la història

Victòria amb majúscules del Centre d’Esports al José Rico Pérez davant l’Hércules en un d’aquells partits on els arlequinats han sabut sofrir i guanyar a un dels principals candidats a ocupar la zona alta de la classificació. El Sabadell ha començat amb força, però no ha sigut fins després del descans quan Oscar Rubio ha marcat el primer gol després d’una bona jugada de Boniquet. L’expulsió de Nani ha deixat l’Hércules amb deu homes quan faltava mitja hora. Finalment, tot i les arribades dels locals, el Sabadell ha aguantat amb força i, a les acaballes del partit, Lanza ha fet el segon al contraatac.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.