El Sabadell visita un Hércules en hores baixes

El Centre d’Esports visita demà (19:30h) a l’Hércules amb la intenció de trencar una dinàmica negativa que es perllonga des del 2004. Antonio Hidalho ha convocat a 19 jugadors, pel que haurà de descartar un abans del partit. Boris Garrós i Jesús Olmo segueixen sense estar disponibles.

El conjunt d’Antonio Hidalgo, qui ve d’empatar a zero davant del València Mestalla, s’enfrontarà demà a l’Hércules al Rico Pérez. Tot i que per història l’estadi alacantí sempre ha estat una plaça molt complicada pels arlequinats, és cert que l’equip de Lluís Planagumà no ha tingut l’inici de temporada que ningú esperava: 1 punt de 9 possibles. Tot i això, el Centre d’Esports mai ha estat capaç d’endur-se els tres punts d’Alacant.

El partit més recent és el de la temporada passada, quan el Sabadell, ja dirigit per Hidalgo, va caure per 2-0. Aquell dia, el tècnic de Canovelles va alinear 3 centrals i el Sabadell va patir moltíssim al contraatac. Tot i això, apunta que demà tornarà a repetir el mateix esquema. Cal destacar també que el Sabadell és incapaç de puntuar en les seves visites al José Rico Pérez des del 10 d’octubre del 2004, dia en què el conjunt arlequinat va empatar a 1.

Llista de 19 convocats, on no hi són Boris ni Olmo

Pel que fa a la convocatòria, Antonio Hidalgo ha citat a 19 jugadors, on destaca Aleix Roig, qui torna a una convocatòria després de no estar disponible davant del Mestalla. Per la seva banda, Boris Garrós i Jesús Olmo encara no estan disponibles.