Antonio Hidalgo: “Tenim ganes de fer un pas endavant”

El tècnic del Sabadell ha parlat avui a la roda de premsa prèvia al partit entre Hércules i Sabadell que es jugarà aquest diumenge a les 19:00. Hidalgo ha descartat la tornada de qualsevol dels lesionats i ha parlat de com la plantilla ha preparat el partit amb la intenció de seguir creixent i millorant.

La jornada presenta una oportunitat molt bona pel Sabadell, ja que l’Hércules només ha sumat un dels primers nou punts possibles. Malgrat aquesta dinàmica, Hidalgo ha explicat que “Hem de pensar en nosaltres i no en la situació del rival. Ells són un equip amb molt potencial i nosaltres hem de comptar amb les nostres armes i no amb la seva situació”. Respecte a aquesta actuació del Sabadell ha indicat que “Hem de millorar les nostres primeres parts. Nosaltres hem preparat bé el partit i volem dunar en pas endavant”, ha comentat.

A continuació, el de Canovelles ha parlat sobre el fet d’afrontar un partit fora de casa i en un camp tan complicat. “Les estadístiques diuen que és un camp difícil i sabem de la dificultat de jugar allà. Guanyar fora és difícil, però l’equip està creixent i no renunciem a res“, explicava Hidalgo respecte al repte de jugar al camp de l’Hércules. Finalment, i parlant de l’estat de la gespa de la Nova Creu Alta, ha dit que “Em preocupa l’estat de la nostra gespa, però ja s’està treballant per resoldre els problemes. La nostra idea és no tocar el camp en dues setmanes“, ha finalitzat Hidalgo.