Empat sense gols davant del València Mestalla

El Centre d’Esports ha sumat un empat (0-0) davant del València Mestalla a la Nova Creu Alta en un partit on els arlequinats han llençat la primera meitat. Alberto Leira ha debutat amb la samarreta arlequinada a la segona meitat. El conjunt d’Antonio Hidalgo suma 4 punts i es col·loca 12è. 

Després de vèncer in extremis a l’Atlético Levante tot just fa una setmana, el Centre d’Esports rebia la visita del València Mestalla amb l’objectiu de trencar una dinàmica negativa que es perllonga des del 2009. Per se exactes, des del 20 de novembre del 2009, últim dia en què el Sabadell va sumar els tres punts a la Nova Creu Alta davant del conjunt valencià. Pel que fa al matx, els primers minuts han estat de domini visitant i, de fet, la primera ocasió no s’ha fet esperar gaire. Ha estat al minut 4 quan Esquerdo ha obligat Mackay a lluir-se per tal d’evitar el primer gol de la tarda.

Només 6 minuts més tard, l’àrbitre ha xiulat penal per falta de Pajarero dins de l’àrea, però Jordi Sánchez ha enviat la pilota al travesser des dels 11 metres. La rèplica del conjunt d’Antonio Hidalgo no ha arribat fins passada la mitja hora de partit, quan Édgar no ha pogut rematar una centrada de Néstor molt perillosa. A la jugada següent ho ha provat Alfred Planas pel Mestalla, però el xut de l’ex del Reus ha sortit massa creuat. Just abans del descans, el Sabadell ha tingut la més clara de la primera part, però un defensa del València ha tret la pilota sota pals després d’una rematada a plaer d’Adri Cuevas. El partit ha marxat al descans amb empat a res al marcador.

Millora considerable a la segona meitat

A la sortida de vestidors ha estat el Centre d’Esports qui ha sortit amb una marxa més, però quan només s’havia jugat un minut de la segona part, un xut entre Grego i Ángel ha tingut aturat el partit més de cinc minuts. A conseqüència d’això, Hidalgo s’ha vist obligat a moure la banqueta i ha donat entrada a Alberto Leira, qui debutava amb l’arlequinada, per Ángel Martínez. De fet, ha estat Leira qui ha tingut la primera aproximació de perill a les seves botes, però Rivero ha enviat a córner el xut llunyà del migcampista gallec. Dos minuts més tard, Óscar Rubio ha rematat molt forçat una centrada de Néstor Querol.

Arran d’aquest moment, ha estat un atac constant del conjunt arlequinat que no ha sabut trobar porteria. Per la seva banda, el València Mestalla s’ha limitat a defensar per tal d’aprofitar un contraatac per sorprendre el Sabadell. No ha estat fins al minut 90 quan Aitor Pascual ha obligat Rivero a lluir-se per tal d’evitar el gol local. Tot just en la jugada següent, Néstor ho ha provat de cap però la seva rematada ha sortit llepant el pal. Tot i la insistència arlequinada, el partit ha acabat amb empat a zero. Amb aquest empat, el Sabadell suma 4 punts i es col·loca 12è a la classificació.

Foto: Críspulo Díaz