Una victòria a casa per tancar la Festa Major de la millor manera

El Centre d’Esports rep aquest diumenge a les 19:00 al Valencia Mestalla a la Nova Creu Alta en un partit que coincideix amb la celebració de la Festa Major de la ciutat de Sabadell. L’equip d’Antonio Hidalgo arriba a la cita després de guanyar a Bunyol, tot i que ara mateix viu assetjat per una plaga de lesions que deixa als arlequinats sense alguns jugadors que han de tenir un rol important a la plantilla. El Sabadell, però, tractarà de sobreposar-se a aquestes baixes per aconseguir la segona victòria de la temporada.

La victòria davant l’Atlético Levante el diumenge passat ha servit per allunyar les males sensacions de la primera jornada, però la lliga és un cursa de fons i el Sabadell ha de seguir millorant per arribar a un moment de forma òptima. Les lesions estan sent un malson, sí, però jugadors com Lanza i Aleix Coch ja han començat a agafar minuts en partits oficials i Antonio Hidalgo comença a recuperar alguns jugadors que han de ser determinants.

La plaga de lesions marca l’actualitat del Sabadell

Tant Jesús Olmo com Jurgi Oteo, amb el segon que ja ha passat per quiròfan, seran baixa per aquest partit juntament amb Boris Garrós. Els tres han patit lesions durant aquest tram inicial de temporada i no jugaran aquesta setmana davant el filial valencianista. Antonio Hidalgo tampoc recupera cap lesionat per a la cita, tot i que alguns jugadors amb poc protagonisme a la pretemporada comencen a agafar ritme i a trobar bones sensacions.

Antonio Hidalgo seguirà apostant per la defensa de tres centrals, tot i que la incògnita està als jugadors que ocuparan la zona atacant. Manu Lanzarote ja comença a agafar ritme i l’altre dia va jugar mitja hora, mentre que Aarón Rey i Néstor, que ja van jugar l’altre dia, podrien tornar a ser titulars. Alberto Leira, l’últim fitxatge, possiblement no gaudeixi de minuts, però podria ser ja a la convocatòria pel partit.

El rival: Valencia Mestalla, un filial per aspirar a tot

Davant del Sabadell hi haurà un Valencia Mestalla que té com a objectiu la lluita per la promoció d’ascens i que aquest estiu s’ha reforçat amb jugadors de molta qualitat. Alfred Planas i Jordi Sánchez, amb experiència a Segona A, seran les principals amenaces ofensives d’un equip on també destaquen el jove migcampista francès Koba i el central, i campió d’Europa sots-19, Hugo Guillamón. Qui no serà a Sabadell serà el davanter Jordi Escobar, convocat amb la selecció espanyola sots-18 durant aquests dies.

El Valencia Mestalla acostuma a jugar amb un 1-4-2-3-1, amb una clara predisposició a jugar la pilota i amb moltes alternatives ofensives per a fer patir al Sabadell durant els 90 minuts. Chema Sanz, qui va agafar el filial valencianista la temporada passada, segueix sent l’entrenador del jove equip valencià. De fet, amb el mateix Chema Sanz va ser amb qui el filial ché va guanyar la temporada passada a la Nova Creu Alta en un partit marcat per les oportunitats que va desaprofitar el Sabadell.

Declaracions

Oscar Rubio: “La primera victòria sempre dóna tranquil·litat, però ara la volem aconseguir davant l’afició. Estic intentant aportar el meu gra de sorra. Davant tindrem un equip amb molt talent i qualitat. Haurem de fer un partit seriós si volem guanyar i haurem de combatre les seves fortaleses”.

Antonio Hidalgo: “El fet de tenir tantes lesions a aquestes alçades no és normal, però hem de seguir endavant. Serà un partit diferent al de la setmana passada, són un equip amb les idees clares. Tenim moltes ganes de jugar amb la nostre gent, la Nova Creu Alta és clau”.