Una victòria a casa per tancar la Festa Major de la millor manera

El Centre d’Esports rep aquest diumenge a les 19:00 al Valencia Mestalla a la Nova Creu Alta en un partit que coincideix amb la celebració de la Festa Major de la ciutat de Sabadell. L’equip d’Antonio Hidalgo arriba a la cita després de guanyar a Bunyol, tot i que ara mateix viu assetjat per una plaga de lesions que deixa als arlequinats sense alguns jugadors que han de tenir un rol important a la plantilla. El Sabadell, però, tractarà de sobreposar-se a aquestes baixes per aconseguir la segona victòria de la temporada.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.