Alberto Leira tanca la plantilla del Sabadell

El Centre d’Esports encara disposava d’una fitxa lliure per a un jugador menor de 23 que, finalment, serà ocupada pel migcampista gallec Alberto Leira. Es tracta d’un jugador format a les categories inferiors del Deportivo de la Corunya i que té contracte amb la SD Huesca, equip amb el qual va realitzar part de la pretemporada. Leira va disputar la temporada passada amb el Teruel, mentre que aquest any tot apuntava que formaria part de la plantilla de l’Ejea, l’equip del Grup III amb un acord d’afiliació amb el Huesca, tot i que finalment jugarà a Sabadell.

Quan el mercat ja es donava per tancat el Sabadell ha fet oficial l’arribada d’Alberto Leira en qualitat de cedit per part de la SD Huesca. Leira és un migcampista esquerrà de 22 anys i que, per tant, ocuparà l’última fitxa per a jugadors menors de 23 anys que els arlequinats tenien disponible. Es tracta d’un jugador que ha crescut ràpidament a la Segona B, passant per Gimnástica Segoviana i Teruel les últimes dues temporades i formant part del Huesca la temporada passada. De fet, Leira va començar la pretemporada amb l’equip aragonès, tot i que una lesió el va privar de protagonisme amb el primer equip i semblava que Leira es quedaria a l’Ejea, club afiliat amb el Huesca. Finalment, però, Leira arriba a Sabadell per aportar qualitat i donar profunditat a un mig del camp que semblava que havia quedat un pèl curt d’efectius fins al moment.

En un altre ordre de coses, avui s’ha conegut que el cop que va patir Jesús Olmo a la primera jornada de lliga enfront del Castelló ha tingut conseqüències més greus de les esperades i el central pateix una fissura al taló d’Aquil·les. El temps de baixa estarà condicionat a l’evolució de la lesió, però pot ser d’entre 1 i 4 mesos depenent del tractament que els serveis mèdics del club decideixin seguir. Amb aquesta incorporació d’Alberto Leira, i el mercat tancat, el Sabadell ja té la plantilla complerta i, a més, compta amb Antonio Romero, de baixa per un trencament de lligaments, que podria tornar entre els mesos de març i abril.