Alberto Leira tanca la plantilla del Sabadell

El Centre d’Esports encara disposava d’una fitxa lliure per a un jugador menor de 23 que, finalment, serà ocupada pel migcampista gallec Alberto Leira. Es tracta d’un jugador format a les categories inferiors del Deportivo de la Corunya i que té contracte amb la SD Huesca, equip amb el qual va realitzar part de la pretemporada. Leira va disputar la temporada passada amb el Teruel, mentre que aquest any tot apuntava que formaria part de la plantilla de l’Ejea, l’equip del Grup III amb un acord d’afiliació amb el Huesca, tot i que finalment jugarà a Sabadell.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.