El Sabadell s’abona a l’èpica i s’emporta els tres punts de Bunyol

Primera victòria del Centre d’Esports davant un combatiu Atlético Levante que es va avançar durant els primers minuts de joc i va dominar el partit en diverses fases. El Sabadell, però, va saber patir i va empatar el partit al minut 30 després d’un remat de cap d’Oscar Rubio. Quan tot semblava que estava destinat a l’empat va aparèixer Edgar Hernández per anotar l’1-2 de penal al minut 85. Els minuts finals van ser una mostra de com gestionar un final de partit sense dificultats i el Sabadell s’emporta així els tres punts de Bunyol.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.