El Sabadell s’abona a l’èpica i s’emporta els tres punts de Bunyol

Primera victòria del Centre d’Esports davant un combatiu Atlético Levante que es va avançar durant els primers minuts de joc i va dominar el partit en diverses fases. El Sabadell, però, va saber patir i va empatar el partit al minut 30 després d’un remat de cap d’Oscar Rubio. Quan tot semblava que estava destinat a l’empat va aparèixer Edgar Hernández per anotar l’1-2 de penal al minut 85. Els minuts finals van ser una mostra de com gestionar un final de partit sense dificultats i el Sabadell s’emporta així els tres punts de Bunyol.

Els primers minuts del partit van deixar un Sabadell que, d’una forma similar al partit davant el Castelló, no es trobava gens còmode sense pilota i que, en menys de 10 minuts, va concedir tres corners. I aquests problemes es van agreujar al minut 9, quan Joan Monterde va anotar l’1-0 a plaer després d’una errada defensiva dels arlequinats. El Sabadell, però, va reaccionar i Néstor va gaudir d’una gran ocasió per empatar el partit que va marxar per sobre el travesser.

Tot i una petita reacció arlequinada, el filial granota seguia dominant el partit i gaudia de les millors ocasions aprofitant els errors del Sabadell a la sortida de pilota. I els problemes es van acumular quan al minut 25 Aleix Roig va marxar lesionat després de rebre un cop. Però en una jugada aïllada va arribar la reacció arlequinada; Néstor va posar un centre al segon pal i Oscar Rubio, amb un remat de cap sensacional, va enviar la pilota al pal llarg i va fer impossible tots els esforços de Cárdenas. El Sabadell empatava el partit després d’una reacció que va trigar però finalment va arribar.

Després del gol van arribar els millors minuts del Sabadell, amb bones arribades i mostrant superioritat respecte als locals. El marcador, però, no es va moure més i al descans el marcador reflectia un empat. El Sabadell es va refer després d’un inici complicat i va marxar al descans dominant el joc i deixant bones sensacions.

Saber patir i saber guanyar

El Sabadell va començar la segona meitat amb un ritme inferior al del tram final de la primera meitat, tot i que no va cedir en el seu intent de posar en problemes la defensa local amb accions ofensives. No va gaudir cap dels dos equips de moltes oportunitats i Aarón Rey va tenir la millor amb un xut que va marxar al lateral de la porteria. Al minut 65 es va produir el segon canvi al Sabadell amb l’entrada de Manu Lanzarote per Aarón Rey, debuntant així el de Barcelona a la seva segona etapa com arlequinat.

Ian Mackay va seguir fent la seva feina i continuava evitant que qualsevol arribada de l’Atlético Levante acabés dins la porteria del Sabadell. Però el final del partit guardava un final èpic pel Sabadell. En una jugada sense gaire perill, Adri Cuevas treia un centre lateral i queia dins l’àrea i l’àrbitre assenyalava el punt de penal. Edgar s’encarregaria de llençar el penal i no va fallar amb un xut que va acabar al fons de la porteria al minut 85. Quedaven cinc minuts de patiment que el Sabadell hauria de gestionar amb calma i sense presses.

I així va ser. El Sabadell va aconseguir adormir el partit i evitar que el filial granota disposés de qualsevol oportunitat d’empatar el partit. El final va ser bastant accidentat amb l’expulsió de Ferni i una amonestació a Tevenet, però això només va servir perquè el Sabadell acabés de controlar el partit. Va passar el descompte amb tensió però amb calma i el partit es va acabar amb victòria arlequinada després de remuntar el gol inicial de Monterde. Els arlequinats ja tenen la primera victòria de la temporada, la primera fora de casa i amb un Sabadell que va saber patir i lluitar fins al final. El proper rival serà el València Mestalla, serà diumenge vinent i durant la Festa Major de Sabadell.

Fitxa tècnica

Atlético Levante: Cárdenas; Rubén García, Costa, Eliseo, Toni Herrero; Martínez (Blesa, min. 79), Bernal; Monterde (Cantero, min. 68), Arturo, Ferni; Chuma.

CE Sabadell: Mackay; Rubio, Capó, Pajarero, Grego Sierra, Aleix Roig (Josu Ozkoidi, min. 25); Ángel Martínez, Adri Cuevas; Aarón Rey (Manu Lanzarote, min. 66), Néstor Querol (Aleix Coch, min. 85) i Édgar Hernández.

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Col·legi Murcià) ha amonestat a: Adri Cuevas (min. 18), Edgar (min. 77), Ontiveros (min. 86), Ferni (min. 90). Va explusar a Ferni al minut 90 per doble targeta groga.

Gols: 1-0, min. 9, Joan Monterde. 1-1, min. 30, Oscar Rubio. 1-2, min. 85, Edgar Hernández.