Manu Lanzarote s’estrena en una convocatòria oficial

El Centre d’Esports visita demà (19h) la Ciutat Esportiva de Bunyol per enfrontar-se al Levante Atlético. Manu Lanzarote és la principal novetat de la llista de convocats en la que no hi serà Boris Garrós. 

Després de caure (0-2) en la primera jornada de lliga a la Nova Creu Alta davant del CD Castellón, el Sabadell buscarà sumar els 3 primers punts de la temporada en territori valencià. No obstant, el conjunt arlequinat és incapaç d’emportar-se els tres punts de Bunyol des del 2007. De fet, la temporada passada el conjunt d’Antonio Hidalgo va caure per 3 gols a 1 en un partit on el filial ‘granota’ va ser molt superior.

Lanza, la gran novetat

Pel que fa a la convocatòria, el flamant fitxatge del Sabadell, Manuel Lanzarote, és la principal novetat, després que en la primera jornada l’ex de l’ATK es quedés a la grada. Els que no viatjaran a Bunyol són Jesús Olmo, qui encara té molèsties des del partit davant del Castellón, i Boris Garrós.