La falta d’efectivitat condemna el Sabadell davant un Castelló més intens

Derrota del Centre d’Esports al primer partit de lliga davant un Castelló que va estar més encertat als moments claus i va superar als arlequinats gràcies a un magnífic César Díaz. Els arlequinats van sortir amb les idees clares, però un gol matiner de César va canviar el partit i, quan millor va estar el Sabadell, el segon gol del Castelló va deixar fora de combat un Sabadell que va gaudir de bones ocasions a la segona meitat però no va tenir la sort de cara.

Els primers minuts es va veure a un Sabadell amb les idees clares, sortint amb la pilota des de la defensa i sense regalar la possessió al rival amb pilotades. Malgrat que el Sabadell controlava el ritme del joc va ser el Castelló el que va gaudir primer d’una ocasió clara de gol després que César Díaz rematés un corner que va obligar a Mackay a lluir-se amb una gran estirada. De fet, després d’aquesta ocasió de César, el Castelló va començar a dominar el joc i va gaudir d’un parell d’ocasions més. I, finalment, tanta insistència va tenir premi quan Pajarero va errar en un control i Cèsar Díaz es va quedar sol davant de Mackay i no va fallar el mà a mà per avançar els seus.

Durant els minuts posteriors al gol el Sabadell no trobava el seu ritme, però el pas dels minuts va fer que els arlequinats entressin dins el partit i comencessin a apropar-se a la porteria de Campos. Però un cop més, el Castelló aprofitar la seva oportunitat, César Díaz, en un possible fora de joc, va assistir a Rubén Díez perquè aquest marquès el 0-2 tot just abans del descans. El gol va suposar una gerra d’aigua molt freda per un Sabadell que tot just estava jugant els seus millors minuts i que va haver de marxar al descans amb dos gols de desavantatge.

Millora el joc però falta l’encert

La segona meitat va començar amb un doble canvi per part del Sabadell, amb les entrades de Capó i Aarón per Olmo i Boniquet. Els arlequinats volien fer un gir al partit però es trobaven amb dificultats contínues per apropar-se a la porteria dels visitants. El Sabadell va millorar, però la sort no somreia als arlequinats i les ocasions acabaven totes fora. De fet, dos xuts, un d’Adri Cuevas i un altre d’Edgar van marxar fora després de rebotar en un defensa.

Els minuts finals tenien al Sabadell com a protagonista del joc, però sense arribar a posar sota amenaça a Campos. El Castelló va endur-se la victòria per un 0-2 que va mostrar quina va ser la principal diferència entre els dos equips: l’encert de cara a porteria. Mentre el Sabadell no va materialitzar les ocasions que va tenir, el Castelló va aprofitar dues de les diverses ocasions que va generar l’equip valencià. La setmana vinent el Sabadell visitarà el Levante B a Bunyol per tractar d’aconseguir els primers punts de la temporada.

Fitxa tècnica

CE Sabadell: Mackay; Rubio (Aitor Pascual, min. 61), Pajarero, Olmo (Capó, min. 46), Grego Sierra, Josu; Àngel, Adri Cuevas, Xavi Boniquet (Aarón Rey, min. 46); Nèstor i Edgar.

CD Castellón: Campos; Muguruza, Regalón, Satrústegui, Víctor; Rubén Díez, Calavera (Gálvez, min. 78), Carles, Jorge Fernandez (Muñoz, min. 84); Cubillas i César Díaz (Serra, min. 75).

Àrbitre: Antonio Monter Solans (Col·legi Aragonés) ha amonestat a Grego Sierra (min. 27), Edgar Hernández (min. 33) i Eneko (min. 50).

Gols: 0-1, min. 16, César Díaz. 0-2, min. 44, Rubén Díez.