La falta d’efectivitat condemna el Sabadell davant un Castelló més intens

Derrota del Centre d’Esports al primer partit de lliga davant un Castelló que va estar més encertat als moments claus i va superar als arlequinats gràcies a un magnífic César Díaz. Els arlequinats van sortir amb les idees clares, però un gol matiner de César va canviar el partit i, quan millor va estar el Sabadell, el segon gol del Castelló va deixar fora de combat un Sabadell que va gaudir de bones ocasions a la segona meitat però no va tenir la sort de cara.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.