El Sabadell s’estrena davant del Castellón

El Centre d’Esports s’enfrontarà demà (19h) al Castellón a la Nova Creu Alta en la primera jornada de lliga. Antonio Hidalgo ha convocat a 21 jugadors, entre ells els dos últims fitxatges: Manu Lanzarote i Boris Garrós.

Per retrobar-se amb l’última victòria arlequinada a la primera jornada de lliga cal remuntar-se 6 anys enrere: el 18 d’agost de 2013. Aquell dia, el Centre d’Esports va superar, i de forma contundent (4-0), a un Mallorca que acabava de baixar de primera divisió. Des d’aleshores, el Sabadell ha estat incapaç de sumar els tres punts en l’estrena lliguera.

Demà (19h), el conjunt d’Antonio Hidalgo tindrà l’oportunitat de trencar aquesta dinàmica negativa. Al davant però, tindran a un dels equips més forts del grup, el CD Castellón. Tot i això, l’última visita dels ‘orelluts’ a la Nova Creu Alta va ser la temporada passada i ha deixat molts bons records entre la parròquia arlequinada, qui encara recorda el gol d’Arturo en el temps d’afegit.

Tots els homes disponibles

Pel que fa a la convocatòria, Antonio Hidalgo ha citat a tots els jugadors disponibles (21), en excepció del lesionat de gravetat, Antonio Romero. Això obliga que el tècnic de Canovelles hagi de descartar-ne tres abans del partit.

El preu de les entrades és de 15 euros, però els socis que vulguin retirar entrades ho podran fer a partir de 10 euros.