Edgar Hernández: “Sempre és bo començar una pretemporada amb bones sensacions”

El Sabadell arrencarà la lliga davant el Castelló després d’una bona pretemporada a la qual el nom d’Edgar Hernández ha destacat amb cinc gols anotats durant els partits de preparació. El mateix Èdgar ha sigut avui el protagonista a la roda de premsa prèvia al partit davant els valencians. La pretemporada, el rival i les seves sensacions han estat els principals temes que ha tractat el davanter a la roda de premsa.

Cinc han estat els gols que el davanter gavanenc ha anotat durant la pretemporada, una xifra que l’ha convertit en el màxim anotador dels arlequinats. Respecte a aquesta pretemporada ha explicat: “A nivell personal estic content, sempre és important començar una pretemporada amb bones sensacions. El grup també comença a encaixar els engranatges i l’entrenador hi té molt a veure”. A continuació ha parlat de Boris Garrós, l’últim fitxatge del Sabadell, i ha dit: “La seva arribada és positiva i té un gran nivell que farà créixer l’equip. Estem contents amb la seva arribada i tot el que pot aportar”, ha explicat el gavanenc.

“L’empenta de l’afició serà clau”

La tarda d’Olot queda com una de les més memorables dels últims anys per l’afició arlequinada, però l’empenta de l’afició a les últimes set jornades va ser clau i així ho ha reconegut Edgar de cara al partit davant el Castelló: “El rival és dur, però tenim un bon record de l’últim partit davant ells. Esperem que l’afició jugui un paper clau com a jugador número 12 i estem encantats que el primer partit de lliga sigui a casa”, ha explicat.

A més, ha parlat de com la plantilla ha après de la situació de la temporada passada: “Les últimes jornades de l’any passat van fer que ens canviés la mentalitat i després d’això vols començar l’any amb ganes de millorar i de què les coses comencin a sortir millor que l’any passat. L’equip ja està avisat del que va passar la temporada passada i això fa que anem amb les alarmes enceses”, comentava Hernández.

Finalment el de Gavà ha parlat de l’arribada de Jesús Olmo, un jugador al qual ha qualificat de “gran amic”: “La seva arribada és molt important i estic molt content que hagi vingut, tant a nivell personal com a nivell d’equip. Tant ell com la resta d’incorporacions donaran un plus a la línia defensiva“, ha afegit el davanter.