Boris Garrós és el nou davanter del Centre d’Esports Sabadell

El Centre d’Esports ha fet oficial la incorporació del davanter centre Boris Garrós, un vell conegut del futbol català i que fa tres temporades va protagonitzar un any memorable amb el Gavà. La seva incorporació suposa l’arribada de l’esperat davanter que tant desitjaven la direcció esportiva i l’afició. Amb el fitxatge de Boris, el Sabadell només té una fitxa lliure i que correspon a un jugador menor de 23 anys.

Els dies han anat passant i els grans noms de la categoria signaven per un equip o un altre, però el Sabadell mai era l’equip escollit. Finalment la direcció esportiva s’ha mogut per incorporar a Boris Garrós, un davanter contrastat, pretès per diversos equips de la categoria i amb un currículum al qual destaca la seva segona temporada al Gavà amb 25 gols anotats en 38 partits. Després d’aquell gran any va marxar de Gavà a causa dels problemes econòmics de l’entitat blaugrana, però ràpidament va signar pel Recreativo de Huelva on va anotar 10 gols en una temporada, una xifra que el va impulsar a buscar un salt a la seva carrera. Va marxar a Grècia, per jugar a la Primera Divisió, i va jugar la segona volta al CSMS Iasi de la Lliga de Romània en un any que no ha estat el millor pel nou davanter arlequinat.

Garrós és un davanter centre que destaca per la seva capacitat rematadora i els seus moviments dins l’àrea. Juntament amb Èdgar formarà una interessant dupla a la davantera arlequinada i, a més, estarà envoltat de jugadors que ja han mostrat detalls de qualitat com Aarón Rey, Jurgi Oteo o Lanza; Boris, però, és un jugador que necessita rebre pilotes i que, a més, és un bon llençador de faltes i penals. L’operació és interessant, ja que suposa la incorporació d’un davanter contrastat i amb bon rendiment a la Segona B. Malgrat aquesta incorporació el Sabadell encara busca reforçar l’atac i a les últimes hores ha aparegut el nom d’Owusu, jugador del Leganés, com un dels possibles jugadors menors de 23 anys que podríen ocupar l’última fitxa lliure de la qual disposa el Sabadell.