El Sabadell tanca un acord amb un grup d’inversors perquè s’uneixin a l’accionariat del club

El Centre d’Esports ha fet oficial aquesta tarda que ha arribat a un acord amb un grup d’inversors perquè aquests s’uneixin a l’accionariat del club a partir de l’ampliació de capital aprovada el 17 de juny d’aquest any. L’entitat arlequinada encara no ha donat a conèixer molts detalls de l’acord, però ja ha explicat quines seran les quantitats que tant el grup d’Esteve Calzada com els nous inversors dipositaran al club arlequinat. A més, l’acord garanteix la viabilitat econòmica del Sabadell durant, com a mínim, els tres anys vinents.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.