Jesús Olmo tanca la defensa del Sabadell

Ahir va ser Manu Lanzarote i avui era el torn per la tornada de Jesús Olmo. El central català torna a Sabadell per a viure la seva segona etapa com arlequinat després de rescindir el seu contracte amb l’Elx. Amb aquesta incorporació es tanca, en principi, la defensa arlequinada amb una incorporació de molt nivell que donarà a la defensa arlequinada un extra amb la seva veterania i la seva qualitat.

Jesús Olmo arriba a aquesta segona etapa després de disputar més de 160 partits a Segona Divisió i d’haver estat un jugador indispensable per la defensa del Reus durant cinc temporades. Els últims sis mesos, però, els ha passat a Elx, l’equip pel qual va fitxar després que el Reus abandonés la competició. Olmo no va gaudir de molts minuts durant la segona volta, però en aquesta pretemporada ha disputat bastants minuts amb la samarreta de l’equip alacantí i arriba amb la preparació ja feta. Malgrat que el fitxatge s’hagi anunciat avui, és més que possible que Olmo no jugui a l’amistós davant el Sant Andreu.

Aquest fitxatge deixa la direcció esportiva amb la feina gairebé feta, però queda una de les incorporacions més importants: l’anhelat davanter centre. Olmo tanca la defensa, una zona que l’any passat va ser la més feble amb 53 gols encaixats i que aquest any ha patit certa revolució amb la qual, sobretot, ha arribat fons d’armari per donar profunditat a la zona. Ara mateix queden dues fitxes lliures, una sènior i una per menors de 23 anys i José Manzanera segueix treballant per omplir-les abans que comenci la lliga. Fins al debut enfront del Castelló, el Sabadell jugarà aquesta mateixa tarda davant el Sant Andreu i dissabte al matí davant el Vilafranca a Sant Pere Molanata.