El Sabadell supera el Sant Andreu en el penúltim test de pretemporada

El Centre d’Esports ha sumat una nova victòria (2-1), aquest cop davant de la UE Sant Andreu a la Nova Creu Alta. Xavi Boniquet, qui ha debutat amb l’arlequinada, i Édgar Hernández han estat els golejadors del duel. El pròxim partit del conjunt d’Antonio Hidalgo serà el dissabte (10:30h) contra el Vilafranca. El matx es disputarà a Sant Pere Molanta.

Tot just abans del duel que ha enfrontat el CE Sabadell amb la UE Sant Andreu, el conjunt arlequinat ha presentat les tres últimes incorporacions: Manu Lanzarote, Jesús Olmo i Xavi Boniquet. No obstant això, només ha estat l’ex del Badalona qui ha gaudit de minuts. Pel que fa al matx, Antonio Hidalgo ha revolucionat l’11 titular, on Néstor Querol, ja recuperat dels seus problemes físics, ha actuat com a davanter centre.

La primera ocasió de perill del matx ha estat pel Sant Andreu a peus de Josu, però el xut de l’extrem andreuenc ha sortit fregant el pal. Només 10 minuts més tard, la següent arribada del conjunt de Mikel Azparren ha significat el gol visitant, després que Elhadji superés a Mackay a la sortida d’un córner. La rèplica del Sabadell no ha arribat fins al minut 25, quan Aarón Rey ho ha provat des de la distància. Just abans del descans, nova arribada del Sant Andreu. Aquest cop però, ha estat Oumar qui ha obligat Mackay a lluir-se per tal d’evitar el segon gol andreuenc.

El Sabadell remunta a la segona meitat

A la sortida de vestidors, el Sabadell ha sortit més endollat i, de fet, la primera aproximació de perill ha estat arlequinada, però Acedo no ha estat capaç de rematar una bona centrada de Jurgi. Només 7 minuts més tard, ara sí, el Centre d’Esports ha fet l’empat a peus de Xavi Boniquet. L’ex del Badalona ha enviat la pilota a l’escaire amb un xut potent des de la frontal impossible per Segovia. El conjunt d’Hidalgo ha seguit apretant, i al minut 63 ha pogut fer el segon, però Édgar ha enviat el llançament de falta a la creueta. Només 3 minuts més tard, el mateix Édgar no ha pogut superar Segovia en un mà a mà.

Arran d’aquest moment, el partit ha anat perdent revolucions, però el Sabadell ha estat el dominador del duel fins al xiulet final. De fet, al minut 79, el jove del filial Marc Suárez ha pogut fer el segon, però Segovia ha evitat el gol. Al minut 86 però, ara sí, el Sabadell ha fet el segon a peus d’Édgar Hernández, després que el davanter de Gavà desviés una rematada de Xavi Boniquet. El partit ha acabat amb victòria local per 2-1.

El pròxim, i últim, test de pretemporada del conjunt d’Antonio Hidalgo serà el dissabte a les 10:30 del matí contra el Vilafranca de Tercera Divisió. El partit es jugarà al camp de futbol de Sant Pere Molanta.

Foto: Críspulo Díaz