Manu Lanzarote torna al Sabadell

Han passat sis anys des de l’última vegada que Manu Lanzarote va vestir la samarreta arlequinada, sis temporades a les quals l’extrem català ha passat per Primera i Segona Divisió d’Espanya, per la Superlliga de Grècia i per la Lliga d’Índia. L’espera s’ha fet llarga, però Manu Lanzarote torna a Sabadell per la porta gran i per ser una de les grans estrelles del projecte del Centre d’Esports per la temporada 2019/20. 

Ja fa unes setmanes des que Ràdio Sabadell va avançar la possible arribada de Lanzarote a Sabadell, però les negociacions han estat llargues i complicades. L’extrem jugava al ATK de la Lliga d’Índia i encara tenia un any de contracte, un fet que complicava i molt les negociacions. Finalment, però, el jugador català s’ha pogut desvincular del seu antic club a l’Àsia per tornar a vestir d’arlequinat, un fet que ha aixecat molta expectació entre tota l’afició arlequinada. El fill pròdig torna per portar el Sabadell allà on el va deixar.

Aquesta és, juntament amb l’esperat davanter, la principal incorporació del mercat d’estiu del Sabadell. Manu Lanzarote és un extrem dret amb una qualitat extraordinària al colpeig de pilota, un gran llançador d’accions a pilota aturada i un d’aquells jugadors que és diferencial allà on va. Amb la incorporació de Lanzarote el Sabadell disposa ara de només tres fitxes lliures, tot i que una d’elles apunta que serà ocupada per Jesús Olmo, que acaba de desvincular-se de l’Elx. De les dues restants una serà per un davanter amb fitxa sènior, mentre que l’altra serà per a un jugador menor de 23 anys.