Xavi Boniquet fitxa pel Sabadell

La lesió d’Antonio Romero ha suposat un important contratemps per a la direcció esportiva arlequinada, però José Manzanera s’ha mogut amb rapidesa per tancar la incorporació d’un substitut de garanties. Xavi Boniquet és un migcampista esquerrà, que també pot jugar a la banda i que arriba per substituir Antonio Romero. Format al Terrassa, el jugador ha passat per equips com Sant Andreu, Cornellà, Peralada o Badalona, sent aquest últim l’equip al qual va jugar la passada temporada.

Dissabte, just abans del partit enfront del Santfeliuenc, van saltar les alarmes, Antonio Romero havia patit un trencament de lligaments a la cama esquerra al partit davant del Llagostera i haurà d’estar entre 6 i 8 mesos de baixa. Malgrat el problema, la direcció esportiva ha trobat una ràpida solució amb la incorporació de Xavi Boniquet provinent del Badalona. Boniquet és un vell conegut del futbol català que aterra a Sabadell amb 29 anys i que pot jugar com a migcampista o a la banda esquerra. Es tracta d’un jugador amb un perfil similar al d’Antonio Romero i que destaca per la seva capacitat associativa. Boniquet podria debutar amb la samarreta arlequinada aquest mateix dimecres, en l’amistós que el Sabadell jugarà davant el Sant Andreu a la Nova Creu Alta.

Amb aquest fitxatge la situació torna a ser la mateixa de fa tot just tres dies. El Centre d’Esports disposa de quatre fitxes lliures, tres d’elles per a jugadors majors de 23 anys, que en principi han de ser ocupades per dos davanters, un defensa i un migcampista. Manu Lanzarote i Jesús Olmo han esdevingut dues de les opcions més sonades durant els últims dies, però José Manzanera segueix rastrejant el mercat per trobar les millors opcions.