El Sabadell cau eliminat als penals davant el Santfeliuenc

Derrota i eliminació del Centre d’Esports a la Copa Catalunya davant el Santfeliuenc en un partit en el qual els arlequinats van jugar un bon partit però no van tenir sort de cara a porteria. Adri Cuevas va avançar els arlequinats a la primera meitat amb un gran gol, però  Joserra va empatar el partit després que Collado provoqués un penal. El resultat es va decidir a la tanda de penals i, malgrat una gran actuació d’Adri Collet aturant dos penals, van ser els locals els que es van emportar la victòria.

Sabadell i Santfeliuenc s’enfrontaven als vuitens de final de la Copa Catalunya en un Municipal de les Grases que comptava amb una presència de més d’un centenar d’aficionats arlequinats. Antonio Hidalgo tornava a optar per un 4-2-3-1 com a formació de sortida del Centre d’Esports, amb Adrià Collet com a porter i Èdgar, amb quatre gols fins al moment, com a referència ofensiva de l’atac arlequinat.

El Centre d’Esports va sortir al Municipal de les Grases amb intenció de dominar al rival, imposant una pressió alta i aprofitant les bandes per fer mal. El Santfeliuenc, conscient de la seva inferioritat, tractava de fer mal amb transicions ràpides i va donar algun ensurt a Collet durant els minuts inicials. De fet, els locals van gaudir d’una de les millors oportunitats del partit al minut 21; va ser en una acció en què Sani es va quedar sol davant de Collet i va estavellar la pilota al travesser amb una vaselina que havia deixat batut al porter arlequinat.

Va ser després de l’oportunitat de Sani quan el Santfeliuenc va pujar el ritme i va començar a posar en problemes a la defensa del Sabadell. Però després d’aquesta pujada d’intensitat van arribar minuts còmodes pel Sabadell, que va aprofitar una de les primeres oportunitats. Adri Cuevas va rebre la pilota al mig del camp, a uns 35 metres de l’àrea, es va col·locar la pilota i va manar una fuetada a la porteria que va ser impossible d’aturar per Jaime. Els arlequinats s’avançaven just quan els locals passaven pels seus millors minuts i mitjançant un gran gol del migcampista andalús.

Després del gol el partit va entrar en un moment de bogeria i amb bones oportunitats per tots dos equips, tot i que Jurgi va tenir la més clara en un mà a mà amb Jaime que el porter local va aturar. Malgrat les arribades i els minuts de tensió el marcador no es va moure més fins al descans i el Sabadell va marxar a vestidors amb la victòria momentània per 0-1 gràcies al gol d’Adri Cuevas al voltant del minut 30.

Un gol de penal de Joserra envia el partit als penals

La segona meitat va començar igual que va acabar la primera, amb els dos equips tractant d’imposar un ritme alt i amb arribades d’ambdós conjunts. El Sabadell, però, era el que dominava el partit i gaudia de les millors oportunitats per fer gol amb un Aarón Rey que es va fer amo del mig del camp durant una bona part de la segona meitat. Els locals no van deixar de buscar la porteria de Collet i, tot i els esforços de la defensa, finalment van aconseguir la seva oportunitat després que Collado caigués dins l’àrea i Joserra aprofités el penal per empatar el partit al minut 65.

Els minuts posteriors al gol van ser menys tranquils respecte a les ocasions, però si es veia un Sabadell menys fresc i amb més dificultats per crear perill. Tot i la baixada de ritme els homes d’Antonio Hidalgo van seguir buscant el gol amb insistència però sense fortuna de cara a porteria. Malgrat que tots dos equips van tractar de buscar el gol que trenqués l’empat cap d’ells va ser capaç de trobar porteria i el partit i, per tant, l’equip que avançés a la següent ronda de la Copa Catalunya es decidiria a la tanda de penals.

El destí somriu al Santfeliuenc

La tanda de penals va començar molt bé pel Sabadell, amb Adrià Collet aturant els primers dos llançaments i donant un bon avantatge als arlequinats. La sort, però, no va acabar de somriure als arlequinats, doncs primer Grego i després Aarón Rey van fallar els seus penals i van portar la tanda a la mort sobtada. Tots dos equips van encertar els seus llançaments fins que Jaime va aturar el penal d’Aitor Pascual i va donar la victòria als locals perquè el Santfeliuenc passi una ronda més. Amb aquesta derrota finalitza la participació del Sabadell a la Copa Catalunya, pel que els homes d’Antonio Hidalgo només tenen el partit enfront del Sant Andreu abans de rebre el Castelló la primera jornada de lliga.