El Sabadell cau eliminat als penals davant el Santfeliuenc

Derrota i eliminació del Centre d’Esports a la Copa Catalunya davant el Santfeliuenc en un partit en el qual els arlequinats van jugar un bon partit però no van tenir sort de cara a porteria. Adri Cuevas va avançar els arlequinats a la primera meitat amb un gran gol, però  Joserra va empatar el partit després que Collado provoqués un penal. El resultat es va decidir a la tanda de penals i, malgrat una gran actuació d’Adri Collet aturant dos penals, van ser els locals els que es van emportar la victòria.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.