El Sabadell guanya al Llagostera amb un Èdgar Hernàndez en ratxa

Victoria del Sabadell davant el Llagostera en un partit on Èdgar Hernàndez va ser el gran protagonista amb dos gols. El partit va començar amb un gol matiner de Kuku i els locals van dominar el joc durant la primera meitat. Després del descans, però, l’entrada de Jurgi i Èdgar va donar un altre ritme al joc arlequinat i, amb un doblet del davanter de Gavà, el Sabadell es va refer del gol inicial i va endur-se la victoria del Muncipal de Llagostera.

La Unió Esportiva Llagostera i el Sabadell s’enfrontaven al quart partit de pretemporada dels arlequinats en un duel especial per la relació que uneix als dos equips des de fa ja algunes temporades. Antonio Hidalgo i els seus homes seguien amb la preparació de la temporada i el tècnic de Canovelles apostava per un onze que, un cop més, combinava jugadors de la primera plantilla amb joves del filial.

Tots dos equips van tractar d’imposar el seu joc durant l’inici i així avançar-se al marcador, però, després d’una arribada de cada equip, va ser el Llagostera el que va anotar el primer gol al marcador. En una jugada a la banda dreta, l’equip gironí va marcar després d’un centre d’Abel que Kuku va rematar al fons de la porteria. Tot i el gol cap dels dos equips va canviar el seu plantejament i van seguir buscant el gol, però eren els locals els que més s’apropaven al gol amb un Kuku que era un mal de cap per la defensa arlequinada.

El Sabadell controlava el partit, tot i que la bona feina al mig del camp no s’acabava de materialitzar en atac. El Llagostera tampoc s’apropava molt a la porteria de Mackay, però Kuku era una amenaça que podia aparèixer en qualsevol moment. La nota negativa de la primera meitat va ser la lesió d’Antonio Romero després de rebre un cop a la cama esquerra. Després de la lesió, i quan faltaven dos minuts pel final, Yeray va estar a punt de marcar amb un remat de cap que va marxar fora. Va ser una de les grans ocasions dels locals abans del descans, un moment que va arribar pocs instants després de l’ocasió de Yeray.

Un Èdgar en estat de gràcia li dóna la volta al partit

Antonio Hidalgo va aprofitar el descans per fer alguns canvis a l’equip, però l’equip va mantenir el 4-2-3-1 amb el que havia format durant la primera meitat. I, de fet, els canvis van tenir un efecte immediat; Aarón Rey i Jurgi van combinar-se fora l’àrea per arribar al lateral i assistir a Èdgar perquè el de Gavà empatés el partit a porteria buida. El Sabadell va créixer a la segona meitat i va començar a dominar el partit, encara que el Llagostera buscava fer mal amb pilotes a l’esquena de la defensa. Aquest domini es va materialitzar en arribades clares que el Sabadell va aprofitar. Va ser de nou Èdgar qui, després de fer-se un espai a la frontal, va posar la pilota a la base del pal per anotar el segon de la tarda pel Sabadell i donar-li la volta al gol de Kuku.

Aarón Rey va deixar el seu lloc a Jandro i en aquell moment el Sabadell va començar a formar amb un 4-4-2, cosa que dificultava la feina en atac dels arlequinats però donava més perill en arribades a la porteria de Marcos. El tram final del partit va tenir als locals com a principals protagonistes del joc i buscaven constantment la porteria de Collet sense molt èxit. Finalment el marcador no es va moure més i el Sabadell es va endur la victòria davant el Llagostera amb un gran partit d’Èdgar i molt bones actuacions de Jurgi i Aarón Rey.