El Sabadell guanya a Ascó i avança en la Copa Catalunya

El Centre d’Esports ha sumat el primer triomf (0-2) de la temporada en partit oficial després de vencer a l’Ascó en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Jurgi Oteo i Édgar han estat els golejadors. El Sabadell ja espera rival per a la segona ronda, que serà el San Cristóbal o el Santfeliuenc.

El Sabadell visitava l’Estadi Muncipal d’Ascó per disputar el primer partit oficial de la temporada. Pel que fa a l’11 inicial, Antonio Hidalgo va apostar per un 4-4-2, amb Óscar Rubio actuant com a interior dret. Al davant, els arlequinats tenien al FC Ascó, un equip de Primera Catalana que la temporada passada estava a Tercera Divisió. No obstant això, la primera ocasió de perill ha estat
pel conjunt local, tot i que el xut de Ricky Nogueira ha marxat fora per poc. La rèplica del Sabadell ha arribat 3 minuts més tard, amb una rematada d’Adri Cuevas s’ha estavellat contra el lateral de la xarxa.

Al minut 24, el Sabadell ha avisat de nou, ha estat el mateix Adri Cuevas qui ha enviat la pilota al pal. Només 2 minuts més tard, el conjunt d’Antonio Hidalgo ha obert la llauna a l’Estadi Munciapal a peus de Jurgi Oteo, qui ha superat Sergi Fuertes amb un xut enroscat des de la frontal. Després d’aquest moment el Sabadell ha aconseguit el control del partit, tot i que l’Ascó també ha tingut un parell d’ocasions. Ja a les acaballes de la primera meitat, Fernando Pajarero ha enviat la pilota al pal a la sortida d’un servei de cantonada. 

SEGONA MEITAT APAGADA D’AMBDÓS EQUIPS

A la sortida de vestidors després del descans, Antonio Hidalgo ha canviat l’esquema i ha tornat a la defensa de 5 amb tres centrals. De fet, només començar 
la segona meitat ja ha mogut fitxa i ha fet un doble canvi, donant entrada a Josu i Aarón Rey en substitució a Jurgi Oteo i Aleix Roig. La primera ocasió de perill de la segona meitat ha arribat al minut 60, a peus de Ricky Nogueira, però Pajarero ha desviat la seva rematada. La rèplica del Sabadell només ha trigat un minut a arribar, mitjançant una rematada de cap d’Aarón Rey que ha aturat Sergi 
sense problemes. 
No ha estat fins al minut 78 quan l’Ascó ha tingut l’empat, però Ian Mackay després d’una doble ocasió ha fet una gran aturada per evitar el gol local. La rèplica del Sabadell ha arribat 8 minuts més tard a peus d’Édgar, i ha significat el segon gol de la tarda, després que l’ex del Reus empenyés una passada de la mort de David Acedo.
Tot i que ha estat una segona meitat molt descafeïnada per part d’ambdós equips, el Sabadell ha estat capaç de guanyar i de superar la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. El conjunt d’Antonio Hidalgo ja espera rival, que sortirà del guanyador del duel entre el CP San Cristòbal i el Santfeliuenc. Abans, però, el Sabadell visitarà la UE Llagostera dimecres.