Empat a zero del Sabadell davant l’Hospitalet

Empat del Centre d’Esports Sabadell al segon partit de pretemporada davant l’Hospitalet a La Feixa Llarga. Els arlequinats, que no van poder comptar amb Néstor, Èdgar o Mackay, van deixar bones sensacions a sobre la gespa però va faltar l’encert de cara a porteria. Aquest dissabte hi haurà la tercera prova de pretemporada davant l’Ascó a Copa Catalunya.

El Centre d’Esports afrontava la segona prova de pretemporada davant L’Hospitalet, un rival nodrit amb diverses cares conegudes pels aficionats arlequinats. Jugadors com Felipe Sanchón, Adrià Aliaga, Adrià Parera o Bruno Vinicius formaven ara part del club riberenc. Per la seva part, el Sabadell es presentava a la Feixa Llarga amb les absències d’Ian Mackay i Nèstor Querol i amb un onze que, igual que davant l’Al Sadd, combinava jugadors del primer equip amb jugadors del filial.

Durant els primers instants del partit els homes d’Antonio Hidalgo es van formar amb una defensa de cinc centrals i dos homes al mig del camp, la mateixa formació amb la qual Antonio Hidalgo va aconseguir la salvació la temporada passada. Els dos carrilers, tant Aitor Pascual com Josu, van ser les principals armes dels arlequinats durant un primer quart d’hora de partit amb poques arribades. Van ser els riberencs els primers a avisar amb un xut de Christian Alfonso que Collet va desviar amb una bona mà a corner. Tot i aquestes arribades el ritme del partit no va créixer molt, amb uns minuts finals amb poques arribades i poc joc. La segona meitat decidiria el resultat d’un partit amb poc joc però amb petits detalls de jugadors com Jurgi o Antonio Romero.

La segona meitat va mantenir la mateixa dinàmica de la primera part, amb un Sabadell que gaudia de poques ocasions però que dominava sobre el rival. Amb el pas dels minuts, però, el Sabadell va començar a apropar-se a la porteria d’Àliaga. Ho va fer primer amb un xut de Jandro a passada d’Aaron Rey que va marxar fregant el pal i després amb un intent des de fora l’àrea d’Aarón Rey que va marxar per sobre del pal. L’Hospitalet també va començar a apropar-se a la porteria que durant la segona meitat defensava Marc Froi, tot i que les poques arribades riberenques no requerien la intervenció del porter arlequinat.

Els minuts finals van tenir al Sabadell com a principal creador de joc i, de fet, Jandro va ser molt a prop d’anotar el gol de la victòria però Aliaga va evitar el gol amb una gran aturada. Però el partit va acabar igual que va començar, amb empat a zero i un Sabadell que començava a deixar detalls sobre el camp a falta de menys d’un mes per començar la temporada. Jurgi a la primera meitat i Aleix Roig a la segona van ser els millors a un Sabadell que no ha passat de l’empat davant el Centre d’Esports Hospitalet.