Aarón Rey, el vuitè fitxatge del Sabadell

El Centre d’Esports ha fet oficial la incorporació d’Aarón Rey, migcampista ofensiu que arriba procedent del filial del Celta, on ha jugat les últimes dues temporades. Té 21 anys i, per tant, ocuparà fitxa sub-23.

Ja és oficial el que ahir va avançar el portal Muchacalidad: Aarón Rey és nou jugador del Centre d’Esports Sabadell. El migcampista ofensiu de Ferrol arriba procedent del filial del Celta de Vigo, on ha jugat les últimes dues temporades. A més, tot i la seva joventut, Rey també va jugar els Play Off d’ascens a Segona Divisió en la seva primera temporada al conjunt de Vigo.

Abans però, Aarón Rey va ser jugador del Racing de Ferrol, on va coincidir precisament amb Aitor Pascual al juvenil. Amb només 21 anys, Rey té experiència a la Segona Divisió B, ja que acumula un total de 35 partits a la categoria (amb el Play Off). El jove migcampista ocuparà fitxa sub-23, igual que les últimes dues incorporacions: Aitor Pascual i el porter Adrià Collet.

A l’espera de Jesús Olmo

Després del fitxatge d’Aarón Rey, el Sabadell encara té previst incorporar un jugador menor de 23 anys per tal d’omplir la fitxa (sub-23) restant que disposa. A més, des del club segueixen esperant que Jesús Olmo rescindeixi amb el seu actual club, l’Elx, per tal de poder intensificar les negociacions. No obstant això, sembla que l’ex central del Sabadell també podria tenir una oferta de l’Atlètic Balears a sobre de la taula.

Foto: Canteira Celeste