El Sabadell reforça el lateral dret amb Aitor Pascual

Aitor Pascual és nou jugador del Centre d’Esports després que el club arlequinat hagi anunciat la contractació del jove lateral dret provinent de l’Atlètico Levante. Pascual, format a la pedrera del Racing de Ferrol, ha disputat més de 40 partits a Segona Divisió B en tres temporades, una xifra que l’avala per compartir el lateral dret amb Òscar Rubio. Amb aquest fitxatge, el Sabadell disposa encara de cinc fitxes disponibles.

Després de l’arribada d’Antonio Romero i Adrià Collet, el Centre d’Esports encara disposava de sis fitxes lliures, tres d’elles per a jugadors sènior i tres per a jugadors menors de 23 anys. Una d’elles semblava destinada a un lateral dret i així ha estat.  Aitor Pascual és un lateral dret format al Racing de Ferrol i que va debutar a Segona B amb només 17 anys per fitxar, al final d’aquella temporada, per l’Atlètico Levante. Pascual acumula més de 40 partits en tres temporades a Segona B i competirà amb Òscar Rubio per ocupar el lateral dret arlequinat.

Aquesta és la setena arribada d’aquest mercat de fitxatges i, a hores d’ara, el Sabadell disposa de cinc fitxes per a completar la plantilla. Tres d’elles són fitxes sènior i una d’elles està destinada a ser ocupada per un davanter centre, tot i que, amb més d’un mes de mercat per endavant, el Sabadell encara està explorant opcions. La resta de fitxes podrien sènior ser ocupades per un migcampista i un defensa central, mentre que les fitxes per a jugadors menors de 23 anys poden estar destinades a jugadors de la zona atacant.