Antonio Romero ja és arlequinat

El Sabadell ha oficialitzat el fitxatge d’Antonio Romero, migcampista de 23 anys que arriba procedent del Mirandés. Romero, s’ha convertit en la cinquena incorporació per a la pròxima temporada.

Signat. El Centre d’Esports ha fet oficial aquest matí el fitxatge d’Antonio Romero, qui arriba procedent del CD Mirandés. Es tracta d’un migcampista de 23 anys molt tècnic i amb qualitat, tot i que la seva principal virtut és el colpeig de pilota. Les últimes dues temporades ha defensat la samarreta del Mirandés, i en l’última d’elles va ser peça clau en l’ascens del conjunt vermell a Segona Divisió, on va jugar 41 partits.

Cal destacar però, que la primera opció del Sabadell per reforçar aquesta posició era Quique Rivero, ex del Racing de Santander. No obstant això, quan tot semblava tancat fa 3 dies amb el conjunt arlequinat, el Recreativo de Huelva va aparèixer en escena i, a hores d’ara, és el millor posicionat per signar el migcampista.

Adrià Collet podria ser el suplent d’Ian Mackay

Després de tancar el fitxatge de Romero, el director esportiu del Sabadell, José Manzanera, segueix treballant per tal d’incorporar més futbolistes. Segons informa el periodista Ángel García (més conegut com Cazurreando), el pròxim en arribar a Sabadell podria ser Adrià Collet, qui la temporada passada va defensar els colors del Girona ‘B’ a Primera Catalana. El jove porter ocuparia fitxa sub 23.

Foto: Mirandés – El Correo