L’arribada dels inversors i el mercat de fitxatges, protagonistes de la primera setmana de pretemporada

El Centre d’Esports acaba la primera setmana de la pretemporada amb la notícia que l’arribada d’un possible inversor podria concretar-se durant els pròxims dies. Així ho han anunciat tant Ràdio Sabadell com Diari de Sabadell durant el dia d’avui. Els dos mitjans han explicat que probablement l’acord s’anunciarà a finals del mes de juliol. L’arribada d’aquest grup, a més, podria agilitzar les operacions perquè es comenci a tancar la plantilla arlequinada.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.