Tornem el 23 d’agost!

L’Hora Arlequinada enceta la seva cinquena temporada. L’espai iniciarà les emissions de la nova campanya el pròxim divendres 23 d’agost a les 20:00h. Com és habitual, el programa es podrà seguir a través de Can10FM, la cultural de Sabadell.

L’Hora Arlequinada és un programa de ràdio independent dedicat, des de la passió arlequinada dels seus integrans, a la difusió de l’activitat del CE Sabadell. El projecte estarà dirigit un any més per Joan Muñoz, que tornarà a estar acompanyat per Óscar Cáceres. La novetat d’aquest any és la incorporació d’Agustí Bernad a l’equip.

El programa no canvia d’horari i s’emetrà cada divendres a les 20:00h a l’emissora local Can10FM. Pel que fa al contingut, aquesta temporada tindrem moltes novetats que anireu descobrint en les pròximes setmanes. Us esperem!