Grego Sierra i Aleix Roig reforcen la defensa arlequinada

El Centre d’Esports únicament havia anunciat dues incorporacions en les primeres dues setmanes de temporada. Però aquesta tensió per la falta d’efectius sembla que arriba al seu final. Avui mateix el Sabadell ha anunciat les contractacions de Grego Sierra i Aleix Roig, dos jugadors que poden ocupar diferents posicions en defensa i que reforcen al Sabadell en aquesta parcel·la. Les dues incorporacions s’han fet oficials el mateix dia que Antonio Hidalgo i els seus homes han començat la pretemporada.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.