Grego Sierra i Aleix Roig reforcen la defensa arlequinada

El Centre d’Esports únicament havia anunciat dues incorporacions en les primeres dues setmanes de temporada. Però aquesta tensió per la falta d’efectius sembla que arriba al seu final. Avui mateix el Sabadell ha anunciat les contractacions de Grego Sierra i Aleix Roig, dos jugadors que poden ocupar diferents posicions en defensa i que reforcen al Sabadell en aquesta parcel·la. Les dues incorporacions s’han fet oficials el mateix dia que Antonio Hidalgo i els seus homes han començat la pretemporada.

La temporada passada va ser un malson per la defensa arlequinada, esdevenint aquesta la que més gols va encaixar durant tota la temporada amb un total de 53. I per això, tant José Manzanera com la resta de la direcció esportiva, estan reforçant aquesta zona amb jugadors de qualitat. Primer va arribar Ian Mackay i avui han sigut anunciats Aleix Roig i Grego Sierra. El primer arriba procedent del Girona i després d’acabar la seva etapa al Juvenil A gironí, Roig és un lateral esquerre amb projecció ofensiva i que destaca pel seu físic; Grego Sierra és un defensa central esquerrà que pot jugar com a pivot, destaca per la seva bona sortida de pilota i arriba lliure després d’haver jugat al Numància i l’UCAM de Múrcia en les dues darreres temporades.

Tot i aquestes dues arribades, és possible que el Sabadell encara incorpori alguns jugadors més durant els dies vinents. Comencen a sonar amb força els noms del migcampista Quique Rivero, que ha aconseguit l’ascens amb el Racing de Santander aquesta temporada; Alex Corredera, migcampista que va jugar al València Mestalla la temporada passada, i Jesus Olmo, el central de l’Elx que podria tornar al Sabadell un cop s’acordi la seva desvinculació amb el conjunt alacantí. La pretemporada arlequinada ja està en marxa i, amb dues últimes incorporacions, Antonio Hidalgo compta amb 21 jugadors, 14 d’ells que formen part del primer equip i la resta són joves del filial o el juvenil, que durant aquesta setmana ja s’exercitaran sota les ordres del tècnic de Canovelles.