El Sabadell ja coneix el calendari de la temporada 2019/20: visita del Castelló la primera jornada

La Real Federación Española de Fútbol ha fet avui oficial el calendari de la temporada 2019/20 dels quatre grups de Segona Divisió B. El Sabadell, tal com va anunciar la mateixa Federació la setmana passada, forma part del Grup III. Els arlequinats començaran la temporada a casa davant el CD Castellón i finalitzaran el curs rebent al Villarreal B a casa.

L’equip d’Antoni Hidalgo ha començat avui la pretemporada amb un primer entrenament a les 9 del matí. Els arlequinats comencen ara amb la preparació prèvia a la temporada, que començarà el dia 25 d’agost com ja va anunciar la RFEF. El Sabadell jugarà aquesta primera jornada enfront del CD Castellón, per després visitar al Atlético Levante; els homes d’Antonio Hidalgo tancaran la temporada a casa i davant el Villarreal B. A més, els arlequinats tornaran a Olot, un camp pel record dels aficionats, a la jornada 26, que es disputarà al mes de febrer.

A més, el Centre d’Esports jugarà a casa davant del Valencia Mestalla durant la Festa Major de Sabadell, que es celebrarà entre els dies 6 i 9 de setembre. El derbi arlequinat enfront l’Ebro es disputarà a les jornades 14 i 33, amb el primer partit a Saragossa i el segon a Sabadell. Finalment, la visita del Sabadell a l’Estadi Johan Cruyff, el nou estadi del Barcelona B serà a la desena jornada, al mes d’octubre.