Jurgi Oteo es converteix en la segona incorporació del Sabadell

Encara falta una setmana perquè arrenqui la pretemporada arlequinada i el Sabadell comença a tancar els primers fitxatges per a la nova temporada. El primer va ser Ian Mackay i avui els arlequinats han fet oficial l’arribada de Jurgi Oteo, un atacant vas que prové de l’Athletic Club de Bilbao i que aquesta temporada va disputar la segona volta amb el Barakaldo. Oteo va ser internacional amb Espanya en categories inferiors i va arribar a debutar a Segona Divisió amb el Bilbao Athletic.

Jurgi Oteo és un jugador de perfil atacant, que pot jugar a les dues bandes i que destaca per la seva velocitat, la seva agilitat i el llançament d’accions a pilota aturada. El jugador, que complirà 23 anys a l’agost, ocuparà una fitxa professional i arriba lliure un cop la seva vinculació amb l’Athletic Club de Bilbao va finalitzar al final de la temporada passada. Oteo ja ha pronunciat les seves primeres paraules com a jugador arlequinat i al parlar del repte de marxar d’Euskadi per fitxar pel Sabadell ha dit que “El projecte m’atrau molt i això ha estat decisiu. M’incorporo a un equip amb molta història i afició, estic segur que aquest és un pas endavant a la meva carrera”, ha explicat el nou jugador del Sabadell.

Tot just a una setmana de què comenci la pretemporada, Antonio Hidalgo disposa de 14 jugadors per al dia 15, tot i que s’espera que pugui arribar algun jugador més els dies vinents. A més, el Sabadell ha confirmat quin serà el cos tècnic d’Antonio Hidalgo aquesta temporada, amb tres incorporacions respecte a la temporada passada. Pablo Doñate, fins ara al Girona, serà el nou entrenador de porters; Ignasi Salafranca, que ja va formar part del Centre d’Esports la temporada passada, serà l’analista tècnic i Miguel Ángel Rodríguez, fins ara delegat del Sabadell B, serà el nou delegat del primer equip.