Jurgi Oteo es converteix en la segona incorporació del Sabadell

Encara falta una setmana perquè arrenqui la pretemporada arlequinada i el Sabadell comença a tancar els primers fitxatges per a la nova temporada. El primer va ser Ian Mackay i avui els arlequinats han fet oficial l’arribada de Jurgi Oteo, un atacant vas que prové de l’Athletic Club de Bilbao i que aquesta temporada va disputar la segona volta amb el Barakaldo. Oteo va ser internacional amb Espanya en categories inferiors i va arribar a debutar a Segona Divisió amb el Bilbao Athletic.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.