Àngel Martínez seguirà un any més i ja són 13 els jugadors renovats

La continuïtat d’Àngel Martínez, un dels capitans del club la temporada passada, era una de les principals incògnites al voltant del Centre d’Esports. Finalment, el club ha arribat a un acord amb el gironí perquè vesteixi la samarreta arlequinada una temporada més. La continuïtat del capità, juntament amb les renovacions dels juvenils Jandro Moreno i Marc Asturgó, deixen Antonio Hidalgo amb 13 jugadors disponibles quan falten dues setmanes per començar la pretemporada.

Les negociacions han estat llargues i, de fet, l’acord ha arribat un cop la vinculació entre el jugador i l’equip ja havia finalitzat, però Àngel Martínez seguirà un any més com arlequinat. El migcampista gironí acumula 70 partits com a jugador del Sabadell i va ser un dels capitans de la primera plantilla durant la temporada passada, però durant alguns moments de la negociació es va arribar a especular amb què el jugador abandonaria el Sabadell. Finalment, però, l’acord s’ha produït i Martínez seguirà un any més al Sabadell.

L’altra notícia a l’apartat esportiu ha arribat en forma de renovació de dos jugadors del Juvenil A que van assolir l’ascens a Lliga Nacional aquesta temporada. Es tracta de Jandro Moreno i Marc Asturgó, el primer, davanter que pot jugar a les bandes, va ser el màxim golejador del Juvenil amb 26 gols en 26 partits i va arribar a debutar amb el primer equip davant l’Espanyol B; en el cas de Marc Asturgó, el lateral de Sabadell va jugar 27 partits amb el Juvenil i va ser el capità de l’equip que va assolir l’ascens. Els dos jugadors renoven per dues temporades i faran la pretemporada amb el primer equip, tot i que el seu futur per a la temporada encara no està decidit.