Àngel Martínez seguirà un any més i ja són 13 els jugadors renovats

La continuïtat d’Àngel Martínez, un dels capitans del club la temporada passada, era una de les principals incògnites al voltant del Centre d’Esports. Finalment, el club ha arribat a un acord amb el gironí perquè vesteixi la samarreta arlequinada una temporada més. La continuïtat del capità, juntament amb les renovacions dels juvenils Jandro Moreno i Marc Asturgó, deixen Antonio Hidalgo amb 13 jugadors disponibles quan falten dues setmanes per començar la pretemporada.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.