Ian Mackay torna al Sabadell per defensar la porteria arlequinada

El Centre d’Esports Sabadell ha anunciat l’arribada del porter Ian Mackay al club després que la vinculació d’aquest amb el Real Murcia finalitzés. Mackay, que ja va ser al Sabadell durant la temporada 2011/12, torna al club arlequinat consagrat com un dels millors porters de la Segona Divisió B.

Primer van ser les renovacions de Néstor Querol i Pedro Capó i avui el Centre d’Esports ha anunciat la contractació d’Ian Mackay, el primer reforç de la temporada. Mackay, nascut a Galicia però amb ascendència escocesa, complirà els 33 anys en dues setmanes, però arriba al Sabadell després d’una temporada al Real Murcia on només ha encaixat 30 gols en 36 partits.

Mackay acumula quasi 200 partits a Segona Divisió B i probablement serà el porter titular del Sabadell aquesta temporada. A més, cal recordar que tant Romans Carrillo com Roberto Gutiérrez han abandonat el Sabadell després que acabés el seu contracte. En un altre ordre de coses, el Sabadell espera ara la decisió d’Àngel Martínez sobre el seu futur i està previst que hi hagi una resposta del jugador gironí durant les hores vinents.