Néstor Querol renova amb el Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell ha fet oficial la renovació del castellonenc, Néstor Querol. L’ex del Badalona finalitzava la seva vinculació amb el conjunt arlequinat el 30 de juny, i ambdues parts han arribat a un acord per tal d’extendre el seu contracte. A més, Ràdio Sabadell ha avançat la pretemporada de l’equip, que tornarà a la feina el 15 de juliol.

Poc més d’un mes després del final de temporada, el Sabadell ha oficialitzat aquest migdia la primera renovació per a la pròxima temporada. Es tracta de Néstor Querol, un dels ‘pitxitxis’ de la temporada passada amb 6 gols -juntament amb Aleix Coch i Arturo-. El davanter de Castelló de la Plana finalitzava contracte el pròxim 30 de juny, però després de diverses setmanes negociant, ha arribat a un acord amb el club arlequinat per tal d’ampliar el seu contracte. A més, el Sabadell també està treballant en la renovació de Pedro Capó.

Pel que fa a la pretemporada, el conjunt d’Antonio Hidalgo tornarà als entrenaments el 15 de juliol, on s’espera que els primers fitxatges puguin entrenar-se sota les ordres del tècnic de Canovelles. El primer partit amistós, tal com informa Ràdio Sabadell, serà el 28 de juliol davant del Al Sadd, equip que dirigeix Xavi Hérnandez. L’Hospitalet i el Llagostera també seran rivals del conjunt arlequinat durant la pretemporada.