L’adrenalina arlequinada encapçala la nova campanya de socis del CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat aquest matí la nova campanya de socis corresponent a la temporada 2019/2020 sota el lema ‘Viu l’adrenalina arlequinada’. El club utilitza la salvació assolida a Olot per a presentar el vídeo de la nova campanya i dóna el tret de sortida a la nova campanya que arrencarà el dia 1 de juliol. El carnet familiar i els avantatges pels socis, principals atractius de la nova campanya.

Des del club s’ha decidit mantenir la divisió entre general i tribuna i aquestes seran les dues úniques zones per a tota persona que vulgui fer-se sòcia. Dins de les categories, el preu del grup dels joves (entre 15 i 25 anys) ha patit una lleugera reducció, mentre que la resta de preus tindran un petit augment respecte a la temporada passada.

El club torna a apostar per oferir moltes recompenses als socis, amb el regal d’una samarreta per totes aquelles persones que es facin sòcies abans del 30 de juny. També s’ofereix un ventall d’avantatges entre els quals hi ha descomptes en el merchandising, rebaixes als preus de les entrades o un sorteig al final de la temporada.

Finalment, i dins l’àmbit dels pagaments, el club ofereix als socis l’oportunitat de pagar el carnet en dues quotes i una sèrie de descomptes per cada alta nova que porti aquest soci al club. També s’ha presentat la quota familiar, una oferta amb la qual, si els dos pares són socis, els fills tindran els carnets de forma gratuïta.

Foto: CE Sabadell.