El Sabadell guanya a Olot i assoleix la permanència

El Centre d’Esports ha guanyat (0-2) davant de la UE Olot i ha certificat la permanència a la Segona Divisió B. Pol Ballesteros, amb un doblet, ha estat el golejador del duel. Més de 1.500 aficionats del Sabadell han tenyit d’arlequinat les grades del Municipal d’Olot. El conjunt d’Hidalgo tanca la campanya 12è amb 45 punts i jugarà la Copa del Rei la pròxima temporada.

Amb més de 1.500 aficionats del Centre d’Esports Sabadell tenyint les grades del Municipal d’Olot, el conjunt d’Antonio Hidalgo visitava a la UE Olot amb l’obligació de guanyar per tal de no dependre d’altres resultats. Hidalgo ha fet saltar pràcticament el mateix 11 respecte a el de la setmana passada davant de l’Ejea, amb un Pol Ballesteros que s’ha convertit en l’heroi de la tarda. Pel que fa al matx, el Sabadell ha sortit molt més endollat que l’Olot i només ha trigat 9 minuts a crear perill, quan Felipe Sanchón ha estat a punt de sorprendre Xavi Ginard.

Només 2 minuts més tard, de nou Felipe Sanchón ha tingut el primer a les seves botes, però el xut del de Sant Boi ha topat amb el travesser. A mesura que han passat els minuts, el Sabadell ha seguit apretant i al minut 22 Óscar Rubio ha estat a punt de connectar una passada de la mort de Felipe. Al minut 33 però, ara sí, el Sabadell ha obert la llauna a Olot mitjançant Pol Ballesteros, qui ha definit amb l’exterior en un mà a mà amb Ginard. Abans del descans, Josu ha pogut ampliar diferències, però el xut del jugador basc ha sortit llepant el travesser.

Pol Ballesteros fa màgia i sentencia

A la sortida de vestidors, el rol del partit no ha canviat, i ha estat el conjunt arlequinat qui ha sortit més endollat. De fet, quan només s’havien jugat tres minuts de la segona meitat, Pol Ballesteros s’ha inventat una jugada d’ensomni i quasi sense angle ha superat a Xavi Ginard. Arran del gol, el Sabadell s’ha limitat a defensar amb la pilota d’una manera molt organitzada, tot i que al minut 59 Marc Cosme ha obligat Roberto a lluir-se per tal d’evitar el gol local. Ja a les acaballes, Jordi Xumetra ha enviat la pilota al pal. Tot i això, el partit ha acabat amb victòria visitant per 0-2 i amb una invasió de camp per part dels aficionats arlequinats que han volgut celebrar la permanència sobre la gespa del Municipal d’Olot.

Amb aquesta victòria, el Sabadell tanca la lliga 12è classificat amb 45 punts. A més, després de les punxades de l’Alcoyano i de l’Ejea, el conjunt d’Antonio Hidalgo s’ha guanyat un bitllet per a participar en la pròxima edició de la Copa del Rei (amb el nou format es classifiquen els 7 primers de cada grup excloent els filials i els semifinalistes de la Copa Federació -Cornellà-).

Foto: Roger Benet