Olot es tenyirà d’arlequinat

El Sabadell visitarà demà (18h) a la UE Olot en l’últim partit de la temporada. El conjunt d’Antonio Hidalgo, a qui li donaran suport més de 1.300 aficionats, depèn d’ell mateix, i ha de guanyar si vol assolir la permanència. Quelcom que no sigui sumar els tres punts obligaria els arlequinats a dependre d’altres resultats.

A poc més de 24 hores per la final de demà, el Centre d’Esports ha realitzat l’última sessió d’entrenament aquest matí sobre la gespa de la Nova Creu Alta. Tot i que és el darrer desplaçament de la temporada, el conjunt d’Antonio Hidalgo estarà recolzat per més de 1.300 aficionades i aficionats que tenyiran d’arlequinat les grades del Municipal d’Olot. A més, l’ambient a final es podrà respirar des d’hores abans del duel, ja que la penya LaGrada UEOlot ha organitzat una ‘fan zone’ de germanor als afores de l’estadi.

També en referència a l’afició del Sabadell que es desplaça a Olot, el club de La Garrotxa ha emès un comunicat aquest matí informant que “per raons de seguretat i per ordre expressa dels Mossos tota l’afició del CE Sabadell haurà d’accedir a l’Estadi Municipal per la porta que queda al córner del riu (carrer del Mercadona) i se situarà a la zona de lateral/preferent.”. El conjunt d’Antonio Hidalgo està previst que viatgi demà al matí a Olot amb tots els efectius disponibles.

Foto: CE Sabadell