El Sabadell s’aferra a la permanència

El Centre d’Esports Sabadell ha guanyat (1-0) a la SD Ejea i dependrà d’ell mateix a Olot per salvar-se. El golejador del duel ha estat Óscar Rubio, qui ha sumat el seu primer gol aquesta temporada. Amb aquesta victòria, el conjunt d’Antonio Hidalgo es col·loca 15è amb 42 punts, un per sobre del Play Out i del descens directe.

El Sabadell no podia fallar davant d’un Ejea que visitava la Nova Creu Alta pràcticament salvat. Antonio Hidalgo ha apostat per Carlos Cobo com a carriler esquerre en el lloc de Josu, i per Mariano Konyk a l’eix de la defensa. El conjunt arlequinat, que ha estat molt superior a la primera meitat, ha sortit a mossegar des del primer minut i, de fet, la primera arribada de perill ha esdevingut el gol local. Al minut 8, Édgar ha guanyat una pilota que semblava perduda, l’ha cedit enrere per Pol Ballesteros i l’ex de la Pobla ha posat una centrada de luxe que Óscar Rubio només ha hagut d’empènyer al fons de la xarxa.

Arran del gol, l’Ejea ha fet un pas endavant i al minut 19 ha gaudit d’una bona ocasió per fer l’empat, però Mainz no ha pogut rematar la centrada de Garcés. Només 5 minuts més tard, Felipe Sanchón ha provat Loscos des de la frontal després d’una bona jugada individual. Ja a les acaballes de la primera meitat, Ramón ha obligat Roberto a lluir-se per tal d’evitar l’empat. Els jugadors han marxat als vestidors amb victòria arlequinada.

El Sabadell pateix tot i tenir superioritat numèrica 

A la represa, Antonio Hidalgo ha mogut la banqueta i ha donat entrada a Josu Ozkodi en el lloc de Carlos Cobo. Tot i que el Sabadell estava sent millor, la primera aproximació de perill ha estat per l’Ejea al minut 50 després d’una errada defensiva del conjunt local. Només 5 minuts més tard, el col·legiat David Recio ha expulsat Ramón per doble groga i l’Ejea s’ha quedat amb un jugador menys a sobre de la gespa. Tot i això, en el 58, Lucho ha estat a punt de sorprendre Roberto des de quasi mig camp, però la pilota ha sortit llepant el travesser.

L’Ejea estava apretant i dos minuts més tard, una nova errada defensiva del Sabadell ha estat a punt d’esdevenir l’empat. No ha estat fins al minut 88 quan el Sabadell ha pogut sentenciar el duel, però Lascos ha evitat el gol sabadellenc. Tot i això, el Centre d’Esports ha sumat una victòria importantíssima que li permet sortir de la zona de descens quan només falta una jornada per acabar la lliga.

Amb aquest triomf, el Sabadell es col·loca 15è amb 42 punts, un per sobre del Play Out i del descens, i dependrà d’ell mateix a Olot per segellar la permanència.

Foto: Sendy Dihör