El Sabadell torna a ensopegar a domicili

El Centre d’Esports Sabadell ha tornat a perdre (2-1), aquest cop davant del CD Alcoyano a El Collao, i ja suma 10 desplaçaments consecutius sense puntuar. Els gols locals han estat obra de Rubio i de Lino, mentre que Édgar ha estat el golejador arlequinat. Pajarero i Querol han marxat lesionats. El Sabadell seguirà amb 39 punts i baixa a la 14a posició.

En un horari atípic, el Centre d’Esports ha visitat el CD Alcoyano amb la principal baixa d’Arturo, qui ahir es va acabar de trencar a l’entrenament matinal i, si res no canvia, serà baixa el que falta de temporada. Per la seva part, Antonio Hidalgo ha tornat a apostar pels dos carrilers habituals (Josu i Óscar Rubio), després que ambdós jugadors no estiguessin disponibles la setmana passda per sanció. Pel que fa al matx, la primera aproximació de perill ha estat pel Sabadell, a peus d’Óscar Rubio, però la rematada del lateral lleidatà al minut 9 ha sortit desviada.

Només 10 minuts més tard, la rèplica de l’Alcoyano ha significat el primer gol de la tarda. L’autor ha estat Rubén López ‘Rubio’, que ha superat, a la mitja volta, un Roberto que no ha pogut fer més. De mica en mica el Sabadell ha fet un pas endavant i ha començat a incomodar la porteria defensada per Bañuz. De fet, al minut 29 Édgar Hernández ha fet l’empat a El Collao després d’una bona centrada de Néstor Querol. El davanter de Gavà, avui substitut d’Arturo, ha sumat el seu segon gol de la temporada. Just abans del descans, el Sabadell ha rebut un altre contratemps, ja que Fernando Pajarero s’ha lesionat i ha estat substituit per Mariano Konyk.

Una errada defensiva torna a condemnar el Sabadell

A la sortida de vestidors, els esquemes d’Antonio Hidalgo s’han vist afectats de nou, ja que Néstor Querol ha hagut d’abandonar el terreny de joc per molèsties; En el seu lloc ha entrat Antonio Domínguez. Amb el pas dels minuts el partit s’ha anat trencant i la primera ocasió de perill de la segona meitat no ha arribat fins al minut 70, quan un defensa de l’Alcoyano ha enviat el xut d’Adri Cuevas a cantonada. Només 2 minuts més tard Mariano Konyk ha estat qui ha pogut fer el segon pel Sabadell després de pentinar un servei de cantonada però la seva rematada ha sortit fora.

La rèplica de l’Alcoyano ha arribat al minut 74 i ha esdevingut el segon gol del conjunt local de la tarda. Una errada de Migue ha facilitat a Lino, qui amb un xut potent a la mitja volta ha superat Roberto. Arran del gol del conjunt alacntí, el Sabadell s’ha vist totalment bloquejat i ha estat incapaç d’incomodar la porteria defensada per Miguel Bañuz.

Amb aquesta derrota, el Sabadell ja suma 10 desplaçaments sense puntuar i seguirà una jornada més amb 39 punts, 1 per sobre del Play Out i 2 del descens directe.

Foto: Roger Benet